Szerintetek is fogynom kéne? (kép)
Figyelt kérdés
164cm vagyok és 50-51kg.
Én úgy látom hogy 2-3 kgt le kéne dolhozni. Szerintetek?
16/l
elejtettek már rá célzásokat ,hogy kéne.
Szerintetek jó az a cél amit felállítottam?
2017. febr. 7. 21:09
1/13 anonim válasza:
nem kell fogynod! pont jó vagy!
2/13 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen sem kéne fogynod! Jó alakod van, nem ér össze a combod, a súlyod a magasságodhoz pedig teljesen normális. De ezt természetesen te érzed. Ha te úgy éreznéd jobb bőrben magad, hogy leadsz 1-2 kilót, akkor nyugodtan, mégis inkább azt javasolnám, hogy ahelyett, hogy diétába kezdenél, inkább tornázz egy kicsit. Persze a helyes étkezésre odafigyelni sosem árt, de sokkal érdemesebb lenne szerintem, ha inkább rádolgoznál egy-két helyre. Has/kar/comb/fenék ami jólesik. Nem kell naponta, ahogy kényelmes! De természetesen ez csak egy tipp. Ahogy te jónak látod! :-)
3/13 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszoló is írta, nem kell fogynod pont így vagy csinos.
5/13 anonim válasza:
Kik és milyen körülmények között célozgattak rá?
6/13 anonim válasza:
Dehogy kell. Rosszakaród az, aki erre célozgat.
7/13 anonim válasza:
Dehogy kell, sőt túl vékony vagy. A helyedben én izmosodnék inkább, jó az alakod, gyönyörűszép lenne.
8/13 anonim válasza:
Most idejöttél dicsekedni az alakoddal? :D
Nem kell fogynod, kondizni viszont elmehetsz, hogy némi tónusa is legyen a testednek.
9/13 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson ilyen. Én mindig azt kívánom bárcsak elérném az 50 kilót. 22 éves vagyok 46 kilóval. Pont jó az ahogy vagy, csak valami beteg ember mondaná azt, hogy fogynod kell.
10/13 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van, ne fogyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!