Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez egy napra hízlal? 17/L

Ez egy napra hízlal? 17/L

Figyelt kérdés

reggeli : 1 db piritos egy db alma

ebéd kevés olajban párolt salátakeverék fél hagymával 2 liter viz egy nap 2-2 dl tea izesites nelkul 50 hasprés

30-30 lábemelés

vacsora: 1 db főttojás

ilyen étrenddel le lehet 2 hónap alatt fogyni? ha keveset eszem napi 3x keveset?

2017. márc. 9. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Le lehet, de amint normális táplálékhoz jut majd egyszer a szervezeted, úgy el fogja raktározni, mint a sicc.

Inkább próbáld kiiktatni a cukrot, a fehérlisztet, és mellette egyél sok fehérjét.

2017. márc. 9. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy?Ez gyakorlatilag koplalás.
2017. márc. 9. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Ebben alig van vitamin és ásványi anyag. Fél év és elrohadnak a fogaid, ha szinte nulla kálciumot viszel be.

A mozgásra kell odafigyelni, mert a lábemelés kb. semmire sem jó. Menj el táncolni, futni, bicajozni, úszni, az lelkileg és fizikailag is hatásosabb. Plusz menj el étkezési tanácsadásra, mert látszik, hogy fogalmad sincs mirre van szüksége a szervezetednek.

2017. márc. 9. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez reggelire is kevés volt. Akkor lenne elég reggelire, ha ennél még hozzá 5 deka sonkát.

Ha szeretnél hízni úgy 10 kilót, akkor nyugodtan csináld pár hétig, kimarad a menzeszed, rohangálhatsz nőgyógyászhoz, magyarázkodhatsz otthon, mitől romlanak a jegyeid drámaian, aztán mikor rájössz, mekkora hülyeséget csináltál, szépen meghízol, sokkal többet, mint amit lekoplaltál.

17 évesen ennél sokkal több eszednek kéne lenni.

Bocs, de én meguntam, hogy minden egyes hülyének leírjam, hogy működik a szervezet meg a fogyás. Keress rá a neten a jojóra (ez vár rád hátralévő életedben, mert az anyagcserét elég egyszer tönkretenni), aztán gondolkodj el.

2017. márc. 9. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Én azt mondom csinálja. Hagyjuk érvényesülni a természetes szelekciót...
2017. márc. 9. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ebbe bele fogsz halni 17 évesen.
2017. márc. 9. 13:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg ettem hozza 12kocka milkat és kihagyom a bácsit
2017. márc. 9. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
És hogy ízlett a hasprés?
2017. márc. 9. 14:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Nehéz volt

:) de megcsinaltam

2017. márc. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!