Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kenyér ha megvan pirítva...

A kenyér ha megvan pirítva úgy már miért nem hizlal?

Figyelt kérdés
Korán reggel ilyeneken gondolkodok. Ugyan azok az anyagok lesznek benne csak más "állapotba". Nem? Vagy hogy működik ez?

2017. márc. 9. 06:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki momdott ilyet?

Ugyanaz, mint frissen, csak veszit a nedvessegtartalmabol.

Nagyon max annyi logika latszik benne, hogy a friss, puha kenyerbol gyorsabban lehet tobbet enni, mint a piritosbol, mert az utobbi szarazabb.

Egyebkent a kenyer is csak akkor "hizlal", ha tobbet eszik az ember osszessegeben, mint amennyit kellene. Magas a szenhidrattartalma, magas a GI indexsze, hamar felszivodik, ennyi.

De ha osszessegeben nem viszel be tobb energiat, mint amit igenyel a szervezeted egy bizonyos foku aktivitas mellett, akkor a kenyertol sem fogsz hizni.

Az egy dolog, hogy a magas kcal es CH tartalom miatt massal illik helyettesiteni fogyokura idejen, legalabbis celszeru.

2017. márc. 9. 07:26
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Jajj,ugye nem reg enorozol?
2017. márc. 9. 07:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta neked ezt a hulyeseget?
2017. márc. 9. 08:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nem józanodtál ki a tegnapi buli után, ugye? Másképp nem kérdeznél ilyen marhaságot.
2017. márc. 9. 09:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Az összes fogyókúrás hülyeség így kezdődik: 1.nap 2 szelet pirítós. Innen gondoltam és ezért sem értettem mert hülyeségnek tartom csak mivel itz vannak jártas emberek ebben a témában gondoltam van valami lényege annak hogy miért kell mrgpiritani azt a kur*va kenyeret.
2017. márc. 9. 09:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A kenyér kalóriatartalma nem változik meg a sütéssel. Célszerű lenne nem a debil női magazinok agyrém fogyókúrái között kutatnod.
2017. márc. 9. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Azert mert angol nyelvu cikkeket forditanak, ahol piritossal inditjak a napot.
2017. márc. 9. 09:25
 8/16 anonim ***** válasza:
A reg enor szerint azért kell pirítani mert így kisülnek belőle az ártalmas élesztőgombák.LOL
2017. márc. 9. 09:27
 9/16 anonim ***** válasza:

A pirított kenyér - ha 100 g-ra nézed, sokkal több kalóriát tartalmaz, mint a friss, mert 100 g griss kenyérböl jóbal kevesebb gramm szárított (pirított) lesz.

Viszont ha megeszel 1-2 pirítóst, ahhoz sok folyadékot fogyasztasz - mert száraz - így a gyomrod részben folyadékkal van tele, kevésbé érzed magad éhesnek.

Ettöl függetlenül ha valaki fogyni akar, akkor nem feltétlen pirítóssal kell jól laknia.

SZóval ha jól esik, reggelire egyél meg egy-két pirítóst, zsömlét vagy vékonyabb szelet kenyeret, de emellett figyelj, hogy minden egyebet si fogyassz, amire szükségesd van.

2017. márc. 9. 09:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Én szeretem a pirítóst, de nincs benne kevesebb kalória attól, hogy meg lett pirítva :)

Egyébként meg két szelet kis toast kenyér nem hizlal. Akinek ez nem fér bele a diétájába, az a nap további valamit nagyon rosszul csinál.

2017. márc. 9. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!