Mivel lehet helyettesíteni a kenyeret?
Itt a kérdések között olvastam, hogy még a teljes kiörlésű kenyér sem igazán jó, nem én találtam ki, hogy helyettesíteni akarom, csak kíváncsi vagyok, igaz-e?
Tehát kell-e helyettesíteni és ha igen, mivel?
Ha alacsony szénhidrát tartalmú diétát folytatsz, akkor érdemes elhagyni, ebben szerintem minden fogyókúra irány/elv egyetért. Hogy mivel, abban már különböznek a vélemények.
Őszintén? Nekem a répa jött be helyette. Nyilván ízre sosem lesz olyan, de legalább annyira laktat, ha nem jobban...
Én a Lipóti pro-body kenyérre esküszöm.
Ha nincs itthon vékonyra szelek édesburgonyát,bedobom a kenyérpirìtóba és ha kész pakolom rà a feltétet.
Nekem általában nyers zöldség, olajos magból készült ostya vagy semmi szokott lenni (de alapvetően egyszerűen nem eszem kenyeret és kész, nem kell helyettesítenem, kivéve, ha pl. vajas-fokhagymás pirítósfélét akarok enni, na akkor egyfajta olajos magvas tojásfehérjehablepény jön be, ami egyáltalán nem hasonlít pirítósra, de jól megy hozzá a vaj és a fokhagyma s elégedett vagyok az eredménnyel), a páromnak rizs vagy krumpli, bár ez utóbbiak bizonyára nem szimpatikusak számodra. Neki viszont szénhidrát kell, így ezekkel fogy, amikor fogy, ahogy régen kenyérrel tette.
A diétád is számít, persze. S hogy mennyi kenyeret akarsz helyettesíteni s mi a célod vele. Kalóriabevitel? Valami száraz cucc? A kenyérre semmi más nem hasonlít, szóval ha kenyeret kívánsz, akkor nincs alternatíva, max. letenni eme vágyadról. Vannak magkenyerek, de nekem annyira nem jönnek be, legalábbis kenyérnek nem.
Hogy kell-e helyettesíteni, azt döntsd el magad. Én sok éve nem eszem glutént és gabonából is csak nagyritkán pár grammot. Nekem nincs kenyér. De másnak attól még OK lehet.
Én egész egyszerűen már nem eszek,nem azért mert nem lehet hanem mert legszívesebben zabot ennék zabbal,bármilyen formában. Így ez mellett nincs szükségem a kenyérre.
De helyettesíthetném,teljeskiörlésű vagy ch csökkentett kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!