Kenyeret szeretném helyettesíteni, de nem tudom, mivel, segít valaki?
Elég megnézni egy átlag ember milyen jellemzőkkel bír.. :) Persze ez még nem azt bizonyítja, hogy a kenyér rossz, de mégis elég könnyen ad egy szemléletet.. :)
Vagy gluténmentes gabonákkal szokták helyettesíteni, mert a gluténmentesség már eleve sok esetben segíti a fogyást. És akkor mehet rizs, kukorica, pufirizs, pufikukorica.. és hasonlók.
De igazából jobb az, ha a cukor/keményítő fogyasztást is csökkented, és akkor mondjuk zöldségeket, húst/zsírt eszel többet a kenyér helyett. Sokak szeretik a magliszt kenyereket, ezek keményítőben is szegényebbek, gluténmentesek is, meg finomak is lehetnek, szerintem drágák.. ki mit szeret.
Kezdetben talán a puffasztott rizs a legkönnyebb, aztán meg lehet nézni, hogy ezt van-e kedved elhagyni. Hosszú távon jobb megtanulni nélküle is megreggelizni egyébként. De már a zabozás/rizsezés is lehet előrelépés a kenyérhez képest, a búzáról fura lehet olvasni, de egy eléggé agresszív növény.
Ez jó hír!!!!
Vacsinak vagy ebédnek szerinted mehet 2 főtt tojás, és saláta konzervkukoricából, konzervborsóból, sok paradicsomból és bele tördelve pufirizs? Csak mert ez fininek hangzik és eléggé sok minden van benne, és nem mellesleg minden itt van a hűtőben belőle:)) A pufirizs kivételével.
Jah és ebbe a salátába milyen húst tegyek, ha tehetek egyáltalán? Lehetőleg ne drágát, meg nem is vagyok egy szakács.:D
Na most, te az egyes kategóriát ennéd a kukoricával és a borsóval. Gluténmentes gabona + hüvelyes. Általánosságban nem szokták ajánlani, mert magas a keményítő tartalmuk, ajánlani én sem ajánlom.
Viszont a kenyér kiváltását elkezded ezekkel, rendben van. Mehetnek tojással, és bármilyen (zsíros vagy sovány) hússal, belsőséggel amit szeretsz és nem szója hanem igazi hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!