Ha egynap egyszer eszek, , , pl egy tojás rántotta és mellé egy kehely kefír az úgy mennyire hízlal? . Elég tápanyag bevitel egy napra? (+ citromos víz)?
10 tojásból már alakul, a makrotápanyagokkal már nincs baj (már ha elég nagyok a tojások), de még nem elég a kalória és a tápanyag. Pedig a tojás ebből jól áll, de ott van pl. a magnézium... A kefír kálciumtartalmát nem tudom, a tojásé nem elég, az tuti.
S persze csak akkor egyél napi egyszer, ha ez neked jólesik és megfelelően működsz vele. Én megéhezem, ha csak egyszer eszem, pedig betolni a napi kalóriaigényemet nem kihívás.
Berosszulni :D
Nem tudom, mire gondolsz, de az egyoldalú táplálkozás ritkán jó. A tojás annyira tápanyagdús, hogy elég jó alapot ad (ha sok van belőle, de ezt írtam korábban), de azért más is kell. Én a napi 8 tojásom mellé eszem sokféle zöldséget és olajos magvat is.
Rövidtávon kibírható a kiegyensúlyozatlanabb étkezés is, de ezt szeretem elkerülni, jobb, ha beviszed, amit kell, s az is jobb, ha fogyáskor is úgy eszel, mint máskor, max. picit szigorúbban.
Zöldséget tuti ennék mellé egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!