Ki az, aki elore par napra egy hetre elkesziti az ebedjet? Meselnetek?
Nem a lefagyasztasra gondolok.
Hanem arra, hogy kisut valaki egy nagy adag csmellet majd keszit 4 fele koretet es elteszi a hutobe ebedre pl 4 napra.
Nem lesz rossz ize? En nem szeretem a hus izet ha felmikrozom.
Pedig olyan jo lenne ezt a modszert alkalmazni es nen minden masnap pepecselni a hussal. Dietarol beszelek termeszetesen.
Beszélgetni szeretné? Lassan halad az óra a munkaidő vége felé? Vagy mi a kérdés?
Van egy módszer, aminek az eredményét te nem szereted. Értettük és?
Kérdezd meg a testépítésben, ha itt nem kapsz megfelelő választ, ott szokott szerepelni ez.
Persze az egyéni ízlés benne van. Sokunknak semmi gondja a mikrózással. Bár én rántottát eszem ebédre, frissen :) De azért sokszor ettem mikrózott ételt is, a legtöbb esetben nem veszek észre különbséget. Nemrég nyúlpörkölt volt 4 napig, csodálatos volt, főleg nem frissen, amikor kocsonyásodott... Nem rontott rajta a mikró (már húson, a kocsonyát nyilván nem raktuk be, én a húst is ritkán, hidegen is jó).
Hat ti nem vagytok normalisak 😂
Kocsonya majmok 😂
Erre nem minden étel alkalmas, csak azok, melyeknek melegítéssel nem romlik az ízük, állaguk. raguk, egytálételek stb.
A sült csirkemell tipikusan nem ilyen étel.
Nos igazából tök mindegy, hogy csak a másnapi kajámat csinálom meg, vagy 3 nappal előre, így is úgy is mikrózni kell. Az én munkahelyem nem teszi lehetővé, hogy ebédidőben főzőcskézzek, gondolom többnyire másé sem.
Megcsinálom 3-4 napra előre, kiporciózom és amit lehet azt nyersen teszem el (vacsora), majd frissen készítem el, hogy már csak be kelljen dobni egy serpenyőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!