Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki az, aki elore par napra...

Ki az, aki elore par napra egy hetre elkesziti az ebedjet? Meselnetek?

Figyelt kérdés

Nem a lefagyasztasra gondolok.

Hanem arra, hogy kisut valaki egy nagy adag csmellet majd keszit 4 fele koretet es elteszi a hutobe ebedre pl 4 napra.

Nem lesz rossz ize? En nem szeretem a hus izet ha felmikrozom.

Pedig olyan jo lenne ezt a modszert alkalmazni es nen minden masnap pepecselni a hussal. Dietarol beszelek termeszetesen.


2017. jan. 31. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Beszélgetni szeretné? Lassan halad az óra a munkaidő vége felé? Vagy mi a kérdés?

Van egy módszer, aminek az eredményét te nem szereted. Értettük és?

2017. jan. 31. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a testépítésben, ha itt nem kapsz megfelelő választ, ott szokott szerepelni ez.

Persze az egyéni ízlés benne van. Sokunknak semmi gondja a mikrózással. Bár én rántottát eszem ebédre, frissen :) De azért sokszor ettem mikrózott ételt is, a legtöbb esetben nem veszek észre különbséget. Nemrég nyúlpörkölt volt 4 napig, csodálatos volt, főleg nem frissen, amikor kocsonyásodott... Nem rontott rajta a mikró (már húson, a kocsonyát nyilván nem raktuk be, én a húst is ritkán, hidegen is jó).

2017. jan. 31. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:

Hat ti nem vagytok normalisak 😂

Kocsonya majmok 😂

2017. jan. 31. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem főzök napokra előre, csak a következő napi kajàmat kèszìtem elő. De nem sütöm/főzöm meg, csak fűszerezem.
2017. jan. 31. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Én hidegen eszem,nem bu ziskodok. :-)
2017. jan. 31. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem minden étel alkalmas, csak azok, melyeknek melegítéssel nem romlik az ízük, állaguk. raguk, egytálételek stb.


A sült csirkemell tipikusan nem ilyen étel.

2017. jan. 31. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem probléma.
2017. jan. 31. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat!
2017. jan. 31. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Nos igazából tök mindegy, hogy csak a másnapi kajámat csinálom meg, vagy 3 nappal előre, így is úgy is mikrózni kell. Az én munkahelyem nem teszi lehetővé, hogy ebédidőben főzőcskézzek, gondolom többnyire másé sem.

Megcsinálom 3-4 napra előre, kiporciózom és amit lehet azt nyersen teszem el (vacsora), majd frissen készítem el, hogy már csak be kelljen dobni egy serpenyőbe.

2017. febr. 2. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!