Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Már egy ideje "fogyózom". De...

Már egy ideje "fogyózom". De most hallottam a CKD-ról. Szimpatikusnak tűnik. Mesélnétek ti is róla?

Figyelt kérdés
Mit esztek, mikor, hogyan?
2013. márc. 20. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam ugyan, de hallottam róla, jó hatásfokú, de sajnos ha egyszer félrekajálsz akkor lőttek az egész heti ciklusnak, én nem tudnám kivitelezni ezt a fajtát, de lehet amúgy se próbálnám, sokan szédelegnek a szénhidrátmegvonás miatt, de ki hogy bírja, emberre válogatja.
2013. márc. 20. 19:45
 2/9 Irooonmaaan ***** válasza:

Hello!

Nagy önuralom kell hozzá, és tényleg nagyon könnyű elbaszni egy félre kajálással. Már én is terveztem, de végül más diétát választottam. Biztos olvastad, hogy kezdetben a szellemi aktivitás csökkenhet, ezt mérlegeld, ha olyan melód van, aminél ez hátrány vagy ha tanuló vagy, akkor vizsgaidőszak elején nem ajánlanám az elkezdését.

2013. márc. 20. 20:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Na igen, ez 2-3 hetes agy átállás és az ezzel járó szellemi szint csökkenés, na meg a minimum 1,5 gramm zsír minden 1 gramm elfogyasztott fehérje és szénhidrát után, nagyon elkedvetlenített. Én nem szeretem a zsírt.

Bár abból a szempontból nagyon meggyőző, hogy hogyan turbózza fel a zsírégetést.

2013. márc. 20. 20:16
 4/9 Irooonmaaan ***** válasza:
Egy jó "sima" diétával és edzéssel is hatásos eredményeket tudsz elérni.
2013. márc. 20. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igen én is úgy gondolom, hogy tudok elérni eredményt: heti 4 alkalom teljes testes súlyzós edzés alkalmanként 40 percben, plusz 10-20 perc hasizom erősítés. És napi szinten bringával járok ahová csak lehet.

Nem eszem se lisztes, se cukros dolgokat. A szénhidrátot gyümölcsből (napi 1), zöldségből fedezem, így napi 50 gramm szénhidrát mennyiséget viszek be, ez ugye a ketózis eléréséhez rengeteg. A fehérje bevitelem 80-100 gramm/ nap, ami még akár jónak is tekinthető.

Szerintem így is lesz eredmény.

2013. márc. 21. 13:22
 6/9 Irooonmaaan ***** válasza:
Hany kg vagy? Ez igy mindkettobol nagyon keves, mert gondolom zsirt se eszel lapat szamra, de ha tenyleg csak ennyit eszel akkor jo ha 1000kcalt megeszel egy nap, ami tul keves.
2013. márc. 21. 16:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Bizony. Így igaz 800-900 kcalt fogyasztok egy nap. Nem vagyok éhes, semmit nem kívánok meg. Semmiből nem tudok sokat enni.

Jelenleg 58 kg vagyok és 162 cm, januárban kezdtem az életmódváltást eleinte akadozott, de már jól megy a dolog, akkor 66 kg voltam.

2013. márc. 21. 16:20
 8/9 Irooonmaaan ***** válasza:

Már csak az nem derült ki, hogy fiú vagy lány vagy, de ezek az adatok alapján inkább a lányra tippelnék.

Én akkor is azt mondom, hogy ez kevés. Reggelire zabkorpát vagy zabpelyhet ennék +-ban a helyedben, kb 35-40g-ot. Az plusz 150kcal és a benne lévő rostok jót tesznek a szervezetdnek.

2013. márc. 21. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Én csinálom a CKD-t, kicsit sem szédelgek (hiszen a vércukorszint normális marad, ugyanis a máj előállítja a kellő mennyiségű glükózt!) és az átállás sem több hét, inkább pár nap. Valamint nem kell betartani a másfeles ketogén arányt, a ketózis létrejön gond nélkül a szinte nulla szénhidráttal.

DE

Nem ajánlom mégse kezdőknek, és azoknak se, akik szerint az a kis csoki belefér, mert nem fér!!!

Én előtte fél évig csináltam más, alacsony szénhidrátos diétát, és amikor megállt a fogyásom teljesen, akkor váltottam CKD-ra, ezzel kezdeni nem tanácsos. Viszont a fogyásom folytatódik mint az álom, éhségérzetem nincs, és soha nem vagyok rosszul pedig heti 3x edzek is.

Haladóknak és önuralommal bíróknak a legjobb módszer. Mindenki másnak teljesen felesleges.

2013. márc. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!