3 órás diéta? Nekem szimpatikusnak tűnik. Próbáltátok már?
"Nem bonyolult: egyél háromóránként. Így felgyorsul az anyagcseréd, nő az energiaszinted, és közben fogyni fogsz."
Szisztémája szerint a fogyás titka egyetlen tényezőben rejlik: az időzítésben. Ha több, mint három óra telik el két étkezés között, a test beindítja az úgynevezett „éhezési mechanizmusát”, mivel nem tudja, mikor jut legközelebb táplálékhoz. Éhezős üzemmódban pedig az történik, hogy a szervezet takarékra kapcsol, tehát nem használ fel túl sok energiát – magyarul nem éget, lassú az anyagcsere. Ilyenkor mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze a test zsírtartalékait, hiszen ezt sokáig tudja még ínséges időkben arra használni, hogy újfent energiává alakítsa.
Állítólag a sportolók, testépítők is így étkeznek.
Én nem próbáltam még, de a "napi 5x étkezz" is ezt bizonyítja. Biztosan sikerülhet, ha nem nehéz, zsíros, cukros, fehér lisztes kajákat eszel, és kis adagokat. Na meg egy kis mozgás :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!