Mikor lesz az a legközelebb? Most állj neki az interneten pszichológust keresni, és még ma fel is hívhatod vagy írhatsz neki.
2017. márc. 3. 14:43
22/29 A kérdező kommentje:
Levelezőn csinálom a sulit,havonta egy hétvégére kell felutaznom.Legközelebb márc. 10-11 ,akkor gondoltam...
2017. márc. 3. 15:21
23/29 anonim válasza:
Addigra ezt gyorsan beszéld le egy szakemberrel, mert nem fog azonnal fogadni. És valószínűleg szombaton se, csak pénteken. Be van táblázva az idejük. Járni pedig nem lesz elég egy hónapban egyszer, hanem hetente, de minimum kéthetente.
2017. márc. 3. 15:36
24/29 anonim válasza:
Már sokan írták előttem, hogy fordulj orvoshoz és ezt javaslom én is.
Szervi problémád ugyan nem biztos, hogy lenne időszakos koplalássál, de mentálisan olyan nagy baj van, hogy kérdéses meg tudnál-e állni időszakos koplalásnál. Fenn áll a veszélye, hogy olyan szinten örömet okoz, hogy nem fogsz tudni leállni vele. Akkor pedig jönnek a szervi gondok is.
A másik pedig, hogy most csak magad utálod, ami már önmagában nagy probléma, de mi lesz, ha ez az állapot súlyosbodik és a gyerekedre is kiterjed.
Fordulj pszichológushoz mihamarabb.
És remélem sikerül kilábalnod ebből az állapotból.
2017. márc. 3. 15:50
25/29 A kérdező kommentje:
Pénteken van fogadóórája,de írok neki,hogy egyeztessünk,köszönöm szépen a támogatást,és a segítséget!
2017. márc. 3. 15:59
26/29 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék azzal beszélni,aki ott tanít,mert az egyik csoporttársam nála írja a szakdogáját,és azt mondta,hogy nagyon kedves,és segítőkész,és hogy mivel közel laknak egymáshoz ,még azt is felajánlotta neki,hogy fogadja őt az otthonában,és hogy beszélgethetnek akár nála is..és én is arrafelé lakom... lehet,hogy így egyszerűbb lenne..és benne megbíznék,mert tudom róla,hogy nagyon jó szakember...
2017. márc. 3. 16:04
27/29 anonim válasza:
Minél előbb kérj segítséget, mert ezzel a gyerekedet is tönkreteszed. Azzal, hogy ebben nő fel, ő is nagy valószínűséggel ilyen lesz, gyűlölni fogja a testét, nem mer segítséget kérni, kórosan lefogy, maradandó szervi károsodása lesz stb.
2017. márc. 3. 16:16
28/29 anonim válasza:
Hajrá! Addig is egyél, és szeresd magadat, mert felelős, gondolkodó ember vagy. Járjál el ebben a szép napsütésben sétálni, programokra, vendégségbe.
2017. márc. 3. 16:18
29/29 anonim válasza:
Az a baj hogy neked nem egyszeres segítségre van szükséged. Gondolom nem fogsz hetente órákig ülni vele. Kérdd meg hogy ajánljon egy pszichológust ha ennyire megbízol benne akkor biztos hogy jót ajánl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!