Napi 20 perc vagy heti 1 óra edzéstől tudnék fogyni?
heti 1 óra? és ilyen hozzáállással?
nem,nem tudsz!
Bocsi heti 3 órát akartam irni,csak elirtam.
De mikor nekiállok,már többször probáltam,és elmegy a kedvem h ugysem tudok végigcsinálni kezdőként rögtön egy 1 órás edzést.. És ha nem csinálom ugyse fogyok,aztán abba is marad..
Ne így állj neki!
Tudod, hogy hány embertől hallom, hogy jaj nincs időm erre, nincs időm arra, és arra a kevés időre meg nem érdemes, mert nincs értelme.
1. Igenis van értelme.
2. Belejössz, megszereted, aztán még több időt szakítasz rá.
A mozgást ne büntetésként fogd fel, amit X ideig kötelező végezned, aztán már soha többet.
Az életed része kell, hogy legyen.
"h ugysem tudok végigcsinálni kezdőként rögtön egy 1 órás edzést.."
és mi lenne, ha nem rögtön a mély vízbe akarnál beleugrani?
talán kezdhetnéd egy negyed órással, aztán szépen fokozatosan emeled a mennyiséget.
azért nincs kitartásod, mert valójában nem is akarsz változni, nem is akarsz lefogyni.
ha tényleg le akarnál, akkor lenne motivációd és nem a kifogások mögé bújnál.
Bármennyi mozgás jobb, mint a semmi. Semmi gond nincs a röviddel, nyilván intenzív számodra, ha nem bírsz egy órát.
Mert lazából nyilván bírnád.
Fogyni pedig nem a mozgástól fogsz, persze segíthet benne és amúgyis kell az egészséghez.
Heti 3x 40 perc olyan mozgas amit szeretsz, hozzalehet szokni.
Vagy: heti 2x sulis szakkor, tok jo tarsasagi program, mellette pedig otthon reggel vagy este tornazol egy picit, egy jo etrenddel tokeletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!