Rubint Réka napi 20 perc DVD-vel lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Olyan sokan kritizálják, hogy nem ér semmit. Én nem akarok izmos lenni, csak vékony és formásabb. Erre jó?2016. máj. 30. 20:07
1/5 anonim válasza:
A vékonyodáshoz megfelelően kell enni, persze némi extra kalóriaégetés is jól jön, de akkor is az étrend fog dönteni arról, hogy fogysz-e s milyen tempóban.
Izmosodáshoz sokkal jobb a súlyzós edzés.
Mozogni az egészség miatt eleve célszerű, ha neked ez tetszik, csináld ezt. Én sétálok, mert nekem az a jó, az se való se izmosodásra, se nagy kalóriaégetésre (bár arra is remek, csak sokat kell csinálni s én azt nem teszem), de jólesik s a semminél jobb.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én azt nem értem, hogy ha fogyásra pl futást javasolnak, izmosodasra pedig a súlyzós edzés. És igy nem értem mire jo Rubint Réka... Igy pedig nem tudom, hogy jó-e arra ami az én célom. Hogy szep testem legyen narancsbőr nélkül, de csak simán vekonyan, nem izmokkal.
2016. máj. 30. 20:17
3/5 anonim válasza:
ugye tudod, hogy réka nyomja a szteroidokat azért izmos, lányként soha nem fog látszani az izmod szteroid nélkül.
A formásabb alak izmoktól lesz.
4/5 anonim válasza:
A félelmed alaptalan kérdező. Izmosodni nagyon kemény meló,főleg a nőknek, mivel nekik lényegesen alacsonyabb a tesztoszteron szintjük (mint a férfiaknak). Egy komolyabb fizikum elérése még egy pasinak is évekig tartó meló. Az edzésen kívül rendben kell lennie a táplálkozásnak és a pihenésnek is. Egy nő (szteroidok nélkül) nem tud túl izmos lenni. Viszont formás igen. Ehhez viszont kell némi "muszkli" is. A csontozaton kívül ez határozza meg a test formáját.
5/5 anonim válasza:
Nekem bevált, főleg a fenékformálós részét szeretem, tavaly nyárra is ezzel hoztam formába magam. Formásodásra, narancsbőr nélküliségre, lassú fogyásra jó viszont a hasról a háj nem megy le a felülésektől sajnos. Azt a részét én ki is hagytam, helyette futottam. (ha nincs felesleg a hasadon akkor jó felüléseket csinálni, addig fölösleges a háj úgyis eltakarja) A súlyzós és comberősítő blokkok is hatásosak voltak szerintem, elég kardios, fogyásra meg az a legjobb. Tehát én egy jó étrend mellett fogytam vele 5-6 kg-ot, amennyit kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!