Fogyott valaki úgy tartósan hogy nem reggelizett?
én sem reggelizek már nagyon-nagyon régóta, ebédre sem zabálok, és ettől mégsem fogytam...
úgy látszik, tényleg nem lehet ettől fogyni, csak a vacsora kihagyásával.
Napi 4-5 étkezés lenne a normális, persze nem Bud Spencer adagokban. Én 4-szer eszek:
- reggeli: csokis gabonapehely tejjel egy héten legalább 4-szer, ha nem ez, akkor tojás (tükörtojás vagy rántotta) vagy szendvics, ha nem gabonapehely, akkor mindig eszek zöldséget is
- tízórai vagy uzsonna: gyümölcs vagy puding esetleg joghurt vagy egy szelet csoki
- ebéd: hétköznap a munkahelyemen, hétvégén itthon, de főtt étel (1 vagy 2 fogás, a melóban egy kis adag is nagy)
- vacsora: szendvics vagy leves, ha nagyon éhes vagyok, akkor főtt étel vagy pizza
Napközben belefér egy kis nasi is időnként (keksz, paradicsom magában, süti, tejes-gyümölcsös turmix).
151cm magas 45kg nő vagyok, nem kövér, és végre nem sovány. Plusz mindig van energiám végigcsinálni a napot (este 8-kor végzek a munkahelyemen, délutáni munkarendben dolgozok).
Egyszer fordult elő, hogy úgy mentem el otthonról, hogy nem reggeliztem (egyszerűen annyira rohantam, hogy kimaradt), mire beértem a célhoz, rosszul lettem, majdnem az ajtóban estem össze, azonnal kerestem egy büfét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!