Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MIért fáj a fejem? Miért van...

MIért fáj a fejem? Miért van az, hogy diétázom, ill. kevesebbet eszem, és emellett fáj a fejem

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja szakitottunk az élettársammal, és az első hetekben nem tudtam enni, igy lement 3 kiló rolam. Pici feleslegem van. kb 10 kg. Aztán örültem neki h beindult, és elkezdtem nagyon keveset enni. 6 után nem eszem, csak ha nagyon muszály gyümölcsöt. Napi 1-2 kis szelet kenyeret is megeszem délelőtt, de átlagban nagyon keveset eszem. És nagyon fáj a fejem, majdnem mindennap.
2010. máj. 7. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Emiatt. Alultáplálod magad, a fejfájást a folyadékháztartás felborulása, asványi anyagok hiánya, és vérnyomásprobléma is okozhatja, összességében a hülye, fogyókúrának nem nevezhető életmódod kialakított valamilyen hiányállapotot a testedben.

Te ezt élvezed? Vagy büszke vagy rá?

Egyél! Meg igyál! Emberből vagy, baz+, nem művelheted ezt magaddal. Aztán meg nyavalyogsz, hogy "fáj a fejed" - örülf, hogy csak az.

Nem térek magamhoz, hogy mégis mennyi agy kell ahhoz, hogy megértse valaki: nem attól fogysz, hogy keveset eszel.

2010. máj. 7. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
méregtelenítéstől
2010. máj. 7. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiánytüneted van, azért fáj a fejed. És valószínűleg nem is iszol eleget!!!!!
2010. máj. 7. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
A nem megfelelő táplálkozástól van. Semmi köze a méregtelenítéshez.
2010. máj. 7. 22:42
 5/10 A kérdező kommentje:
de ha zabálok, akkor nem lesz hiánytünetem? Ez nem igazság...
2010. máj. 7. 23:39
 6/10 A kérdező kommentje:
mert zöldséget, gyümölcsöt eszem, meg leveseket, meg szénhidrátot is, annyi h nem eszem magam degeszre....mint eddig
2010. máj. 7. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:

a fejfájásnak hatszázmillió oka lehet. a folyadékhiány gyakori ok. de lehet az oka a stressz is(szakítás, pl)

A kajálásod tényleg nem jó, kenyér, leves... katasztrófa, börtönkoszt. Ha fogyni akarsz, egyél több proteint (sovány hús pl csirkemell), kevesebb szénhidrátot (kenyeret pl ne, inkább barnarizst.

2010. máj. 8. 00:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, h nincsen pénzem húsra:( Ilyenkor mit tudtok ajánlani?
2010. máj. 8. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
nem olyan vészes a hús ára. én ma vettem csirkemellet a piacon 900ft/kiló. ha nem sportolsz, 20-25 deka elég naponta, hogy megfelelő, jó minőségű proteinhez jusson a szervezeted. ez kijön 200-300 forintból naponta, ha élelmes vagy. Nem egy nagy összeg.
2010. máj. 8. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazából ez a nincs pénzem húsra azért baromság,mert egy kiló kenyér 300 ft pl itt nálunk, amiből én nő létemre ha elengedném magam simán megennék 4 szeletet egy étkezésre. Utána meg 2 óra múlva már éhes vagyok. A felvágottak,párizsi pl ugyanez,semmi nincsen benne csak viz ,aroma,izfokozók,semmilyen tápanyag a szervezetnek. Valójában ha ezeket nem veszed,akkor máris van pénzed húsra. Zöldségek gyümölcsök közül meg nagyon sok olcsó most.
2010. máj. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!