El vagyok keseredve, nem értem, miért nem fogyok?
Szóval 28 éves nő vagyok, 58 kg jelenleg, pár éve 53 voltam, feljött rám 5 kg ami azóta nem megy le, párszor sikerült lemennem 55re, de kevés ideig tartott.
Most egy hónapja nem eszem kenyeret, cukrot, péksütit, tésztát. Amikre azt mondják, hízlal. Reggelire salátát eszem, ebédre zöldség hússal, vacsora meg túró... 1400 kalóriát tartom.
Erre a változás SEMMI. mások leírják, hogy egy hónap alatt 5 kilót fogytak meg mittudomén.. én miért nem fogyok le semmit??? Ja, tornáztam is párszor, mondjuk heti kétszer. Ilyen videóról, kardió edzést.
Egyek 1000 kalóriát, és még napi szinten kardiózzak? úgy lemenne?
Egyszer lefogytam 12 kilót egy hónap alatt kb. Ez 18 éves koromban volt, de most nem akartam ezt csinálni, mert akkor kb nem ettem semmit. De úgy látszik anélkül nem tudok lefogyni. Alapvetően is egészségesen étkezem. sosem iszom üdítőket, mondjuk gyorsétterembe három havonta eszem egyszer.
Ilyen kis súllyal és kevés mozgással várható, hogy olyan kicsi a kalóriaigényed, hogy csak igen lassú fogyásra lehet esélyed, ha nem koplalsz (amit ne tegyél)... Főleg, ha lassabb az anyagcseréd. Ez ilyen, nem várhatod 58 kilósan és kevés izommal, hogy valamirevaló aktivitás nélkül majd napi 1000 kcal deficited lesz 1400 kcal mellett... Maximum a töredéke. Egy hónap még nagyon rövid, még nem csoda, ha nem látsz fogyást, ha az nem igazán tempós.
Mozogj többet vagy légy türelmes.
168centi vagyok, 58kg és sokak számára vékony. Szóval ez nem alapból gáz.
Ha már koplaltál, akkor kipróbáltad a leghizlalóbb módszert, az jól hazavágja az anyagcserét.
Ha nem tetszik az alakod, akkor vagy az izomtömeged túl alacsony, vagy neked is olyan ostoba ideálod van, mint sajnos egyre több lánynak és nőnek.
Nemed: nő
Magasságod: 1.68 méter
Testsúlyod: 58 Kg
Korod: 28 év
Test tömeg indexed: 20.55 - normal!
Javasolt a normál étrend folytatása!
Nekem ezt számolta egy netes program az adataidra, nem hiszem, hogy aggódni kéne. Ez már inkább mentális probléma. Testkép zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!