Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Már annyira...

Miért nem fogyok? Már annyira el vagyok keseredve, legszívesebben feladnám.

Figyelt kérdés

Napi négyszer eszek. Reggelire általában virsli vagy rántotta (2 tojás) zöldséggel kenyér nélkül. Vagy teljes kiörlésű kenyér/zsemle parizerrel vagy csirkemell sonkával. A következő az uzsonna féle ami főtt tojás (2db) vagy gyümölcs vagy egy pohár tej vagy joghurt. Ezután ebéd ami párolt zöldség csirke husival, nagyon ritkán eszek rizst a párolt zöldség helyett. Ezután pedig van egy utolsó étkezés ami hasonló az uzsonnához.

7 napból 6 nap 50 perc szobabicaj, 5 nap pedig 30 perc torna + 50 guggolás.

163 centi vagyok és 65 kiló, borzalmasan aránytalanul oszlik el, minden felesleg a csípőmön van. Eddig másfél hónap alatt fogytam szánalmas 4,5 kilót. Még szeretnék 10et, de annyira elkeserít hogy ilyen lassan fogyok, van hogy hetekig meg se mozdul, vagy épp felszedek mondjuk fél kilót, pedig semmin se változtatok. Utálom a testem, senki se néz rám. Segítsetek kérlek min változtassak ! Amúgy fogamzásgátlót szedek, annak ellenére hogy nincs barátom, de a doki irta fel, mert elviselhetetlen görcseim voltak amikor menstruáltam. Elvileg alacsony hormon tartalmú, de sose tudni...

20/L

2015. júl. 15. 22:35
1 2
 1/16 Thylane14 ***** válasza:
A jó munka időbe tellik. De az amit leadtál már az is eredmény. Ha eddig eljutottál sose hagyd abba! Kitartás neked. És az étkezésedet jól csinálod, hogy nem eszel fehér lisztes kenyeret (blee).
2015. júl. 15. 22:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
6 hét alatt 4,5 kiló fogyás az egyáltalán nem kevés. Ennél többet csak azok fogynak könnyen, akiknek sokkal komolyabb túlsúlyuk van.
2015. júl. 15. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Na most nagyon le leszek pontozva de hogyha fogyni szeretnél akkor nem kéne parizert meg virslit enni , és a rántotta nem elég csak egy tojásból? :D amúgy meg ehetnél zsemle helyett mondjuk salátát reggelire mert az 14 kalória és nem 140 dehát te tudod az én fogyókúrámban ezek nem megengedettek és napi 2 óra szobabicaj a minimum másfél hónap alatt le lehet adni ennél többet is nekem 8,5 kiló ment le kenyér meg sonka nélkül .
2015. júl. 15. 23:30
 4/16 anonim ***** válasza:

Nagyjából jól csinálod, ha másfél hónap alatt leadtál 4,5 kilót. Itt kb. azon múlik a fogyás, milyen mennyiségű energiát tudsz elégetni a sporttal - 50 perc szobabiciklivel intenzitástól függően kétszáz kcal-t is el lehet égetni meg kétezret is. A te esetedben nyilván a skála alsóbb vége felé vannak ezek az értékek.

Ha szeretnél kicsit gyorsabban fogyni, a meglévő sport mellé sétálnék a helyedben mindennap tempósan még egy-másfél órát, egyébként pedig legyél türelmes, ugyanebben a tempóban október végére eléred a kitűzött célodat, nem?

Étkezésből pedig a virslit esetleg elhagyhatnád, én is nagyon szeretem amúgy, de összetételét tekintve százszor rosszabb kaja, mint a tojás.

"senki se néz rám"

Nekem kb. pont olyan a szépségideálom - normál testalkat, hatalmas nagy fenék -, mint amit leírtál. Csak szólok.:)

2015. júl. 15. 23:46
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem fogysz lassan. (Én fogytam lassan. 30 deka ment le hetente, amikor még tényleg kövér voltam és fogytam, mint a parancsolat, erőfeszítés nélkül. Az utolsó kilóknak már eszükbe se jut megmoccanni, pedig sokkal jobban igyekszem.)

Hasonlók az adataim (kivéve a kort), szinte minden felesleg a hasamon van. Ok, én voltam 80 kiló is, de akkor is, a borzalmas nem ez. Meztelenül azért nem tetszik a hasam kicsit sem, de utálni? Ugyan. Te sem lehetsz igazán szörnyű, abban eléggé biztos vagyok. A mai lányok annyira negatívan maximalisták e téren. Az OK, hogy fogyni akarsz, nyilván tedd, az jó, de közben ne lásd már magad rondának a néhány kiló felesleged miatt... Ez olyan szomorú.

Ha nem is ideális az étrended, azért nem rossz, főleg a tojások :). Ha nagyon nem fogynál, még mondanám, hogy mit hagyj el, de Te elég jól fogysz, nem értem a problémád. Talán keveset eszel és szenvedsz, azért nem bírod, hogy időbe telik? Mert az valóban gond.

2015. júl. 16. 01:05
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

165 cm vagyok, de ha ennyit zabálnék, mint Te, akkor én sem 55 kiló lennék. Pláne, hogy ennyi kajálás mellé ennyi mozgás kevés. Nekem napi minimum két óra intenzív mozgás van, nemcsak szobabicón lötyögés.

De ne add fel! Csak könnyebb kajákat kéne enned, és nem kell ennyi húst zabálni. Számít, hogy lefekvés előtt mennyivel van az utolsó étkezés.

2015. júl. 16. 01:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Reggelire semmiképp sem salátát vagy fehérjét javaslok, hanem lassan felszívódó szénhidrátot. Nagyjából ez a lényeg. Reggelre az való, mert biztosítja az energiát, de még időd is van lemozogni. Elnézést, ha az előbb kicsit nyers voltam, de segíteni csak őszinteséggel lehet, ha most körbenyallak, mint a többiek, akkor a továbbiakban sem változik semmi. Egyébként amit írtál, az tényleg eredmény, de lesz ez még jobb is!
2015. júl. 16. 01:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, minól hamarbb hagyd el a fogamzásgátlót. Helyette nagyon hasznos a ciklus első felében cickafarkfű teát inni, a ciklus második felében (ovuláció után) palástfű teát fogyasztani. Ez nemcsak beállítja ciklust, de enyhíti a görcsöket is. Ezek a teák nemcsak tüneti kezelést nyújtanak, mint a fogamzásgátló. Ezek segítenek a szervezetednek, hogy a későbbiekben rendben működjön. A fogamzásgátló csak addig segít, amíg szeded, de előbb-utóbb úgyis abba kell hagynod a szedést és akkor újra előjönnek a problémák. Tapasztalatból mondom.
2015. júl. 16. 01:42
 9/16 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló lehet a hibás hogy nem megy úgy a fogyás ahogy szeretnéd. Én is alacsony hormontartalmút szedtem. 4 évig szedtem, folyamatos diéta és mozgás mellett 10 kg-t híztam. Abbahagytam, mert már nem volt miért szedni és az addigi életmódot folytattam és szinte leolvadtak rólam a kilók. Szóval jól csináltam, csak hát a hormonok miatt nem fogytam, sőt híztam. Lehet veled is ez van.
2015. júl. 16. 05:44
 10/16 anonim ***** válasza:
A leírt fogyási ütem teljesen normális, ennél gyorsabb csak orvosi felügyelet és személyi edző mellett lehetséges.
2015. júl. 16. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!