Miért nem fogyok? Már annyira el vagyok keseredve, legszívesebben feladnám.
Napi négyszer eszek. Reggelire általában virsli vagy rántotta (2 tojás) zöldséggel kenyér nélkül. Vagy teljes kiörlésű kenyér/zsemle parizerrel vagy csirkemell sonkával. A következő az uzsonna féle ami főtt tojás (2db) vagy gyümölcs vagy egy pohár tej vagy joghurt. Ezután ebéd ami párolt zöldség csirke husival, nagyon ritkán eszek rizst a párolt zöldség helyett. Ezután pedig van egy utolsó étkezés ami hasonló az uzsonnához.
7 napból 6 nap 50 perc szobabicaj, 5 nap pedig 30 perc torna + 50 guggolás.
163 centi vagyok és 65 kiló, borzalmasan aránytalanul oszlik el, minden felesleg a csípőmön van. Eddig másfél hónap alatt fogytam szánalmas 4,5 kilót. Még szeretnék 10et, de annyira elkeserít hogy ilyen lassan fogyok, van hogy hetekig meg se mozdul, vagy épp felszedek mondjuk fél kilót, pedig semmin se változtatok. Utálom a testem, senki se néz rám. Segítsetek kérlek min változtassak ! Amúgy fogamzásgátlót szedek, annak ellenére hogy nincs barátom, de a doki irta fel, mert elviselhetetlen görcseim voltak amikor menstruáltam. Elvileg alacsony hormon tartalmú, de sose tudni...
20/L
Nagyjából jól csinálod, ha másfél hónap alatt leadtál 4,5 kilót. Itt kb. azon múlik a fogyás, milyen mennyiségű energiát tudsz elégetni a sporttal - 50 perc szobabiciklivel intenzitástól függően kétszáz kcal-t is el lehet égetni meg kétezret is. A te esetedben nyilván a skála alsóbb vége felé vannak ezek az értékek.
Ha szeretnél kicsit gyorsabban fogyni, a meglévő sport mellé sétálnék a helyedben mindennap tempósan még egy-másfél órát, egyébként pedig legyél türelmes, ugyanebben a tempóban október végére eléred a kitűzött célodat, nem?
Étkezésből pedig a virslit esetleg elhagyhatnád, én is nagyon szeretem amúgy, de összetételét tekintve százszor rosszabb kaja, mint a tojás.
"senki se néz rám"
Nekem kb. pont olyan a szépségideálom - normál testalkat, hatalmas nagy fenék -, mint amit leírtál. Csak szólok.:)
Nem fogysz lassan. (Én fogytam lassan. 30 deka ment le hetente, amikor még tényleg kövér voltam és fogytam, mint a parancsolat, erőfeszítés nélkül. Az utolsó kilóknak már eszükbe se jut megmoccanni, pedig sokkal jobban igyekszem.)
Hasonlók az adataim (kivéve a kort), szinte minden felesleg a hasamon van. Ok, én voltam 80 kiló is, de akkor is, a borzalmas nem ez. Meztelenül azért nem tetszik a hasam kicsit sem, de utálni? Ugyan. Te sem lehetsz igazán szörnyű, abban eléggé biztos vagyok. A mai lányok annyira negatívan maximalisták e téren. Az OK, hogy fogyni akarsz, nyilván tedd, az jó, de közben ne lásd már magad rondának a néhány kiló felesleged miatt... Ez olyan szomorú.
Ha nem is ideális az étrended, azért nem rossz, főleg a tojások :). Ha nagyon nem fogynál, még mondanám, hogy mit hagyj el, de Te elég jól fogysz, nem értem a problémád. Talán keveset eszel és szenvedsz, azért nem bírod, hogy időbe telik? Mert az valóban gond.
165 cm vagyok, de ha ennyit zabálnék, mint Te, akkor én sem 55 kiló lennék. Pláne, hogy ennyi kajálás mellé ennyi mozgás kevés. Nekem napi minimum két óra intenzív mozgás van, nemcsak szobabicón lötyögés.
De ne add fel! Csak könnyebb kajákat kéne enned, és nem kell ennyi húst zabálni. Számít, hogy lefekvés előtt mennyivel van az utolsó étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!