Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hete edzek, tartom a diétát...

2 hete edzek, tartom a diétát és nő a súlyom. Hogy lehet ez? Hogy maradjak így motivált? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Arra számítottam, hogy minimum picit csökkenni fog a súlyom, de nem hogy nőni :(

Nincs rajtam sok felesleg maximum 5-6 kg.

2015. jan. 6. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sokat alszol, próbálj meg kevesebbet aludni!
2015. jan. 6. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy diétázol és mennyit edzel? Ha pl sokat edzel és nő az izmod az sokkal nagyobb sújt jelent mint a zsír. Nézd centiben is változást
2015. jan. 6. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nő vagy? A ciklusodban hol tartasz?

Egyébként 2 hét nem számít, ekkor kezd csak átállni a tested. Simán lehet, hogy több rostot viszel be, ami meg vizet köt meg; ha nagyon edzel, az izmaid is képesek kissé megvizesedni. A napi normális súlyingást is figyelembe kell venni.

2015. jan. 7. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egy keményebb edzés után egy kilóval nehezebb vagyok mint előtte, pedig nem zabálok össze mindent.

Víz.

2015. jan. 7. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 65 kilóval kezdtem el edzeni,most 74 vagyok.A zsír lement,az izom jött:)
2015. jan. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!