El vagyok keseredve. Mit csinaljak?
Pusztán a szénhidrátcsökkentés még nem, de ha kalóriadeficit is van (amiben nekem speciel óriási szerepe van a szénhidrátcsökkentésnek, nélküle nem tudom megcsinálni) s valami mozgás, ami úgysem árt az egészséghez, akkor már mennie kellene a fogyásnak. De van, akinek maximális erőfeszítéssel is lassan megy.
Nem tudom, miket próbáltál, kérdező, de a nem evés és a rosszullét az mindenképpen rossz :( Arra nincs szükség.
Hát, nekem is ez van. Korábban simán leadtam 15 kilót fél év alatt, és elértem az álomsúlyt.
Hozzáteszem, akkor semmit sem sportoltam, és ülőmunkát végzek!
Aztán, mikor már végre életemben először tetszettem magamnak, elkezdtem sportolni. És feljött 4 kiló!!! Az elmúlt legalább 1,5 évben ettől a négy kilótól próbálok megszabadulni, és egész egyszerűen nem megy. És ezt nem értem.
Egyre kevesebbet eszem, már napi 700-800 kalóriánál tartok, és egyre többet mozgok. Amikor végre nagyon-nagyon nehezen és szenvedések árán lemegy pl. 1-1,5 kiló egy hét alatt, akkor az utána már másnap vissza is jött...
Fel nem foghatom, de kivagyok, és nekem is kihat ez már az egész életemre, munkámra... :(
Szóval: megoldást sajnos nem tudok, de nem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!