Nagyon elvagyok keseredve 18éves vagyok 167cm 68 kg es egyáltalán nem vagyok megelégedve magamal egy 15kg ot sueretnek lefogyni. Tunatok valami jo/bevált fogyokurat/dietat es lehetoleg olcsot? Koszonom szépen elöre is!
A legolcsóbb az, hogy otthon tornázol és rendesen eszel!!!
Heti 6 nap torna 1 nap pihi. Ebben legyen kardió és súlyzós edzés. Ha eleinte nem akarsz súlyzóst, mert nem érzed magad annyira késznek rá akkor ne vegye el ez a kedved végezz csak sima tornát otthon. Később kell a súlyzós is, ez ad neked túnust, nem leszel nagyobb ha ennyire egyszerű lenne a fiúk nem vásárolnánnak össze vissza minden táplálék kiegészítőt a növekedés érdekében. Hidd el a nagy masszív férfias izom növekedéséhez nagyon keményen oda kell tenni magad. Ha szépen edzegetsz akkor csak nőiesebb leszel karcsúbb formásabb..
Előre leszögezem nem a Rubint Rékás meg B Alexandrás tipp topp 20 perc alatt sexy popsira gondolok otthoni torna alatt...
Napi 5x evés, keveset, normálisat, vitaminban ásványi anyagban gazdag legyen. Fedje le a napi szükségleteidet.
Nézd meg, mennyi kalória kell neked naponta ahhoz, hogy havonta 0,5-max1kg!! menjen le rólad. Ne több!
Az otthoni mozgásnál még egyszer írnám nincs olcsóbb!!
Ezt akármikor elkezdheted, plusz kiadás nincs, csakis elszántság kell hozzá. Minden más kifogás, és akarat gyengeség jele! :)
18 évesen 167 cm-hez alkattól csontozattól függően 54-60-kg lenne a legjobb számodra.
Plusz vésd a fejedbe, ha elkezdesz mozogni, és rendszeresen akkor izom is lesz rajtad, az izom kisebb, ám nehezebb mint a zsír!! Így lehet a kitűzött célod 60kg-nál lesz a best of! :)
Én mikor elkezdtem sportolni 64 kg voltam, aztán 54-re lefogytam és 57kg-on kisebbnek vékonyabbnak nézek ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!