Bevált étrend, ami mellett nem hal éhen a fogyókúrázó?
Köszi :)
Várok még válaszokat!:)
Nekem a ketogén diéta, de nem vagyunk egyformák és nekem se ment mindig...
De minél szénhidrátszegényebben s zsírdúsabban ettem, annál könnyebb volt kevesebbet ennem (ami elég logikus is). Ami nálam elég fontos, 80g ch-val tudtam elérni, hogy mindössze 2000 kalóriával ne kaparjam a falat éhségemben... Mások sok szénhidráttal is tudnak jóval kevesebbet enni, ez ilyen.
Aki nem akar olyan messzire menni, mint én, annak is jól szokott jönni a szénhidrátcsökkentés. De a fő, hogy megtaláld a saját utadat. Ami másnak beválik, az Neked nem feltétlenül, illetve nem tuti, hogy tudod tartani.
Reggeli 2 tojásos rántotta egy teljes kiőrlésű zsemlébe töltve, paradicsom szeletekkel. Bögre tea cukor nélkül.
Tízórai 1 db alma
Ebéd leves-tészta nélkül, mint zöldség leves, tojás leves, sertésragú leves, betyár leves stb
Másodiknak hús salátával/sült hal karfiol pürével, vagy lecsó vagy főzelék sült/natúr szelettel stb
Uzsonna joghurt
Vacsora 200 gramm túró citromhéjjal
-10kg 2 hónap alatt
Inni mentes víz 3 liter, tea cukor nélkül
Mozgás 1 óra biciklizés
nekem nagyon egyszerű módszerem volt amivel gyorsan tudtam úgy fogyni hogy nem híztam vissza és a szervezetem se borult ki
a lényege hogy minden cukor és liszt tartalmú dolgot kizársz az étrendből
ami maradt azt pedig fehérje és rostbevitelre hegyezd ki, nagyon jó kaja a zabpehely almával fahéjjal, a levesek, zöldségek nyersen és főzve, csirkemell natúr és megnövelt folyadékbevitel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!