Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Már annyira...

Miért nem fogyok? Már annyira el vagyok keseredve, legszívesebben feladnám.

Figyelt kérdés

Napi négyszer eszek. Reggelire általában virsli vagy rántotta (2 tojás) zöldséggel kenyér nélkül. Vagy teljes kiörlésű kenyér/zsemle parizerrel vagy csirkemell sonkával. A következő az uzsonna féle ami főtt tojás (2db) vagy gyümölcs vagy egy pohár tej vagy joghurt. Ezután ebéd ami párolt zöldség csirke husival, nagyon ritkán eszek rizst a párolt zöldség helyett. Ezután pedig van egy utolsó étkezés ami hasonló az uzsonnához.

7 napból 6 nap 50 perc szobabicaj, 5 nap pedig 30 perc torna + 50 guggolás.

163 centi vagyok és 65 kiló, borzalmasan aránytalanul oszlik el, minden felesleg a csípőmön van. Eddig másfél hónap alatt fogytam szánalmas 4,5 kilót. Még szeretnék 10et, de annyira elkeserít hogy ilyen lassan fogyok, van hogy hetekig meg se mozdul, vagy épp felszedek mondjuk fél kilót, pedig semmin se változtatok. Utálom a testem, senki se néz rám. Segítsetek kérlek min változtassak ! Amúgy fogamzásgátlót szedek, annak ellenére hogy nincs barátom, de a doki irta fel, mert elviselhetetlen görcseim voltak amikor menstruáltam. Elvileg alacsony hormon tartalmú, de sose tudni...

20/L

2015. júl. 15. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

" Eddig másfél hónap alatt fogytam szánalmas 4,5 kilót"

Mi lenne ha realis celokat tuznel ki? Ez a fogyas teljesen rendben van.

hetente 1x merd, ha nehany hetig nem csokken, lehet lejjebb menni a kaloriaval.

2015. júl. 16. 07:22
 12/16 anonim válasza:
Dobj kepet privatba... De egyebkent szerintem nem vagy kover!
2015. júl. 16. 07:43
 13/16 anonim ***** válasza:
ha 4,5kg szerinted keves, akkor vegyel kezedbe 4,5kg zsirt es meglatod hogy az nem is oan keves, persze nem zsirbol fogytad az osszeset biztosan, de en a fogyokuram alatt mindig magam ele rakom a leadott kilokat h az agyam felfogja h az nem keves
2015. júl. 16. 08:56
 14/16 anonim válasza:

Bocs, ha már írta valaki, nem olvastam el a hsz-okat.

JÓL CSINÁLOD, kitartás továbbra is! Nagyon nehéz zsírt veszíteni, fogyni. Pláne csípőből. :(

Néhány észrevétel, hogy meggyorsíthasd picit:

- mi lenne, ha a szabadban bicikliznél szobabicó helyett? (jobban égeti a zsírt a szabadban végzett mozgás, plusz friss levegőn is vagy)

- helyette mehetsz úszni is, az is nagyon hatásos (az alakoddal ne foglalkozz a strandon, nézd meg, mennyi túlsúlyos is kipakolja mindenét...)

- nyugodtan egyél rizst is, attól nem fogsz elhízni

- parizert hanyagold, nem sok értékes tápanyagot tartalmaz, a csirkemell jó

Még egyszer: KITARTÁS! :)

2015. júl. 16. 10:08
 15/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Reggelire egyél tartalmasabban, pl. zabpelyhet, müzlit (cukor nélkül) is.
2015. júl. 16. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:

A tojásos reggeli tökéletes, nem kéne mindenkit szénhidrátevésre biztatni... Megteszi anélkül is, írta, hogy néha kenyeret eszik.

Az amúgy a kísérletek és sok egyéni tapasztalat alapján is eléggé mindegy, mikor mennyit eszünk, a napi összbevitel számít. Van, aki csak éjjel eszik és jól fogy.

Fura vélemények voltak itt. Hogy ez sok. Nos, mennyiségeket nem láttunk, így fogalmunk sem lehet róla, hogy mennyit evett a delikvens, de nem tűnik soknak, ezért is fogy ilyen remek tempóban :) S csak mert valakinek lassú az anyagcseréje és 1000 kcal fölött hízik, ne tartsuk már zabálósnak azt, aki mondjuk 2000-rel fogy (ah régi szép idők, az első tizenpár kilómnál ez volt, minimális mozgás mellett. ilyen séták és heti 10 perc torna). A kérdezőt igazolja a tapasztalata, teljesen jó kalóriadeficite van.

2015. júl. 16. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!