Féltékeny vagyok a barátnőmre, amiért fogy, én meg akárhogy erőlködöm, nem fogyok! Már nagyon el vagyok keseredve, mit tudnék tenni?
A makrotápanyagokat is számolod?
Ha nem, lehet ez a bibi.
Vagy nem tudsz számolni.
Nem adod össze az összes falatot, csalsz, nem használsz grammpontos mérleget, mások által "kiszámolt" ételek értékeit használod (pl.: "rántott hús a kaloriabázisról").
Túl keveset, vagy túl sokat viszel be.
Ez nem féltékenységnek, hanem irigységnek nevezik s a "visszavett a zabálásból" és az "alig evett valamit" között szerintem nagy különbség van.
Hasonló volt a súlyfelesleg és az ételmennyiség? Ha kalóriát számolsz, akkor valószínűleg Te sem eszel sokat, de ha mégis, akkor annyira nem csoda, hogy nem fogysz, akkor sem, ha jó dolgokat eszel. Amiről annyira nem írtál, csak a zöldséget és a gyümölcsöt.
De ugye, ott a genetika, az anyagcsere és bizonyára sok más faktor is... Kinek gyorsan megy egy apró változtatástól, kinek lassan és nehezebben. Irigykedni felesleges, az élet már csak ilyen. Ez nem verseny, koncentrálj arra, hogy Neked menjen a dolog. Talán változtatnod kellene az étkezésed valamely pontján, ki tudja? Nem mindenki ugyanattól fogy...
ne erőlködj, ne irigykedj, magadban tedd helyre a lelki dolgokat, beszélgess a barátnőddel, főzzetek együtt, vásároljatok együtt, és ne rendelj a netről, ki tudja, mi van benne, főzzél magadnak, adj magadnak időt rá, szánj magadra időt, foglalkozz magaddal, ne irigységből másokkal.
a mozgás jó, folytasd!!!
"Netről rendelek kaját, direkt olyat ami fogyósoknak van"
Na ITT cseszed el! Az online rendelős fogyókúrás étrendek 99,99 %-a átverés.
Sajnos nem találom a cikket, amiben szépen levezetik, hogy a feltüntetett kalória illetve makrotápanyagértékek miért is nem felelnek meg a valóságnak, de ha le akarsz fogyni, akkor nem ezekre támaszkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!