Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a barátnőmre,...

Féltékeny vagyok a barátnőmre, amiért fogy, én meg akárhogy erőlködöm, nem fogyok! Már nagyon el vagyok keseredve, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
A barátnőm, akivel lakom, fél év alatt leadott kb 20 kilót, úgy, hogy csak alig evett valamit... Nem koplalt, csak visszavett a zabálásból. Én okosan eszek, zöldséget-gyümölcsöt, kalóriát számlálok, nem koplalok, mozgok, nekem mégis fél év alatt 5 kiló ment le, de ez az 5 kiló ugrál is néha és hol ennyit, hol annyit mutat a mérleg... Egyszerűen nem tudom már, mit csináljak. Pedig 20 kiló van rajtam is kábé.
2013. dec. 8. 23:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A makrotápanyagokat is számolod?

Ha nem, lehet ez a bibi.

Vagy nem tudsz számolni.

Nem adod össze az összes falatot, csalsz, nem használsz grammpontos mérleget, mások által "kiszámolt" ételek értékeit használod (pl.: "rántott hús a kaloriabázisról").

Túl keveset, vagy túl sokat viszel be.

[link]

2013. dec. 8. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez nem féltékenységnek, hanem irigységnek nevezik s a "visszavett a zabálásból" és az "alig evett valamit" között szerintem nagy különbség van.

Hasonló volt a súlyfelesleg és az ételmennyiség? Ha kalóriát számolsz, akkor valószínűleg Te sem eszel sokat, de ha mégis, akkor annyira nem csoda, hogy nem fogysz, akkor sem, ha jó dolgokat eszel. Amiről annyira nem írtál, csak a zöldséget és a gyümölcsöt.

De ugye, ott a genetika, az anyagcsere és bizonyára sok más faktor is... Kinek gyorsan megy egy apró változtatástól, kinek lassan és nehezebben. Irigykedni felesleges, az élet már csak ilyen. Ez nem verseny, koncentrálj arra, hogy Neked menjen a dolog. Talán változtatnod kellene az étkezésed valamely pontján, ki tudja? Nem mindenki ugyanattól fogy...

2013. dec. 8. 23:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Netről rendelek kaját, direkt olyat ami fogyósoknak van, a kcal is mindig oda van írva. Napi kb 1000 kcal-t eszek meg.
2013. dec. 9. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Mozgás? Figyelsz arra, hogy olyan ételt ne egyél, ami megemeli a vércukorszinted? Lehet egyébként, hogy az 1000 kcal kevés. Különben sem kell kalóriát számolni, hanem le kell csökkenteni a szénhidrát bevitelt.
2013. dec. 9. 00:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért szénhidrátot is nagyon minimálisat eszek. Ülőmunkát végzek, kevés időm van mozogni de nagyokat szoktam futni.
2013. dec. 9. 00:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Zugevő nem vagy esetleg? Mert, ha igen, akkor sürgősen valld be magadnak, légy őszinte. Rengeteg rejtett kalóriát vihetsz be, szinte észrevétlenül. Pl. italokkal. Ha mégsem vagy az, akkor valami gond lehet, fordulj orvoshoz.
2013. dec. 9. 02:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zugevő, nagyon odafigyelek ezekre a dolgokra is. Orvoshoz meg nem tudom, mikor jutok el, egyéb problémák miatt... :/ Más megoldás nem lenne?
2013. dec. 9. 04:20
 8/11 anonim ***** válasza:

ne erőlködj, ne irigykedj, magadban tedd helyre a lelki dolgokat, beszélgess a barátnőddel, főzzetek együtt, vásároljatok együtt, és ne rendelj a netről, ki tudja, mi van benne, főzzél magadnak, adj magadnak időt rá, szánj magadra időt, foglalkozz magaddal, ne irigységből másokkal.

a mozgás jó, folytasd!!!

2013. dec. 9. 06:59
 9/11 anonim ***** válasza:

"Netről rendelek kaját, direkt olyat ami fogyósoknak van"

Na ITT cseszed el! Az online rendelős fogyókúrás étrendek 99,99 %-a átverés.

Sajnos nem találom a cikket, amiben szépen levezetik, hogy a feltüntetett kalória illetve makrotápanyagértékek miért is nem felelnek meg a valóságnak, de ha le akarsz fogyni, akkor nem ezekre támaszkodsz.

2013. dec. 9. 08:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak ő is tök ugyanazt eszi mint én, még kevesebbet is mozog és már tök sovány...
2013. dec. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!