Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám is nyomul meg a barátnőmre?
Először neki kezdett el nyomulni, aztán nekem. Vele tiszta hülye, átmegy ilyen szexelős témákra, meg nagyon közönségesbe. Velem meg normálisan beszélget, poénkodik. Facen leveleztünk és érdeklődő volt, kérdezgetett engem sok mindenről stb. Azt hittem az a jó amilyen velem, mert tényleg normális vele. Erre hallom hogy ma meg a barátnőmnek mondja hogy "Hiányoztál már mert régen láttalak de csinos vagy" és megint ilyen hülye nyomulós szövegek...
Most akkor mi ez?
Simán lehet hogy egyikőtökre se nyomul, csak próbál kedves lenni - miközben pont hogy bántó lesz ezáltal, hiszen vonzalmat kelt.
Csábítani nagyon könnyű, sokszor annyira, hogy az ember észre sem veszi, hogy másokat mennyire csapdába ejt.
Én is nagyon szeretek bókolni, incselkedni, mert akkor érzem jól magam, ha az emberek mosolyognak körülöttem. De ennek meg van az a veszélye, hogy az emberek szükségét kezdik érezni ennek, tehát valamiképp függni kezdenek ettől az érzéstől. Persze nem tőlem személyesen, hanem magától az érzéstől. De tény, hogy vonzóvá tud tenni egy embert az, ha így viselkedik.
Ebből a csapdából szerintem úgy lehet kikerülni, ha őszinte és bátor vagy, kockáztatva ezzel azt, hogy áldozattal járhat. Őszintén el kell mondanod, hogy bár magad sem tudod egészen, miért, de szükséged van ezekre a bókokra, mert jól esnek. Valahogyan közölnöd kell, hogy kész vagy megadni magad, de feltételekkel. A feltételekből pedig nem engedhetsz, mert azzal csapdába kerülsz. Kegyetlennek és bátornak kell lenned. Ha nem megy bele a feltételekbe, akkor örökre el kell búcsúznotok.
Remélem segítettem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!