Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmre folyton nyomul az osztálytársam mit tegyek? (bővebben lent)
Na szóval egy gyerek a suliban az egész napját azzal tölti
hogy a barátnőm mellett van egész rohadt nap!!!
Már töbször lett figyelmeztetve hogy szálljon le róla
de mindig azt mondja hogy "oké oké" de hiába másnap kezdődik előről.nem tom mit tegyek!!! olyan gyenge gyerek hogy
megpöccinteném és szörnyethalna meg úgy viselkedik mint egy lány,mostmár nagyon azon vagyok hogy szétüssem a pofáját de még egyszer utoljára fogom figyelmeztetni.
de ez még nem is minden mert a barátnőmnek van egy ikertesója aki a haverommal jár és vele is állandóan ezt csinálja!!!!!De az eggyik haveromnak meg az a csaj tetszik akivel állítólag az a csákó akar járni akiről eddig pofáztam!!!!!!!!!!Szóval állandóan ezzel a 3 lánnyal megy szinte suliban mindig!!!!A barátnőm imádja a lovakat és hirtelen az a gyerek is szeretni kezte a lovakat és vele jár lovagolni (micsoda véletlen).
Na szóval teljes tanácstalanságba vagyok fogalamm sincs már mit tegyek BAAASSZUS!!!!!!!!!!!!
Az a véleményem, hogy jó nagy barom vagy! Ha tényleg akkora csíra, mint amilyennek mondod, akkor miért aggódsz, hogy lecsapja a kezedről a barátnődet? Ha ennyire nem bízol a csajodban, akkor meg is érdemelnéd!
Amúgy meg szerintem homár a srác, és azért lóg csajokkal, szóval ne izgulj :)
elég lassú a felfogása mer ha valameikünk csajához csak hozzáérne
már hárman törnénk szilánkosra mindgét kezét szóval
Ne azt a gyereket cseszegesd, hanem a barátnődnek mondd meg, hogy szerinted túl sok idő tölt azzal a sráccal. Talán el fogja neked mondani, hogy miért teszi ezt, és szerintem - bár ez csak tipp - ki fogja kérni magának, hogy beleszólsz, kivel haverkodik.
És ha jól értem, van egy harmadik csaj a képben, akivel ez a gyerek járni akar, aki nem a te barátnőd. Szóval ha nem a te nőddel akar járni, akkor miért nem haverkodhatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!