Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány. Tudja h szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány. Tudja h szeretem. Meg beszéltük meg minden. Nyomuljak rá? Meg akarom kapni mert szeretem. De a lánykat nem zavarja ha egy fiu nyomul rá?

Figyelt kérdés
kiskorunk ota ismerjuk egymast most ugye a fent emlìtettnél tartunk. mindig ő irja h menjunk ki. mindig o ir. nem akarok nyomulni mert tudom h h érezné.nem szeretnem elbaszni.:/ most am rajta all a dontes h akare tobbet vagy sem. szoval mit tegyek? ha nyomuljak akk hogyan?
2013. okt. 7. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:

"Nyomuljak rá?" "De a lánykat nem zavarja ha egy fiu nyomul rá?"

Tudtommal nem minden lány rajong azért ha túlságosan nyomulnak rájuk.

"mindig ő irja h menjunk ki. mindig o ir"

Kaptál már "jeleket"?

2013. okt. 7. 14:04
 2/8 A kérdező kommentje:
azt mondta h norm vok.és majd lehetseges h szeretnr tobbet
2013. okt. 7. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor már nyomulhatsz rá szerintem.

De ne feltétlenül válaszd a nyomulást. Inkább legyél vele kedves, udvarias.

2013. okt. 7. 14:07
 4/8 A kérdező kommentje:
ha nyomuljak rá,akk az hogy lehet ugymond "finoman"?
2013. okt. 7. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen "stílusban" és előadással nyomulsz rá, ne csodálkozz, ha a lányka köszöni de nem kér belőled.
2013. okt. 7. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:

#4-es: Egész biztosan ugyanazt jelenti nálad és nálam is a nyomulás szó? Mert kezdem azt hinni, hogy nem.

(Egyébként nem tudom hogy lehet finoman nyomulni. Nekem ha tetszik egy lány, akkor kedves, udvarias vagyok vele, dicsérem stb...) Bár lehet hogy én hülye vagyok.

2013. okt. 7. 14:12
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenki:)
2013. okt. 7. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs mit! ^_^

Sok sikert a lányhoz. :)

2013. okt. 7. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!