Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, segítsenétek 1-2 tanáccsal? (kérlek. )
Ti minek örülnétek? Bókolás már elég sok volt. Kéne valami "újítás". (De nem hiszem, hogy zavarná, hisz tudja: őszintén írom.)
És akit érdekel a rizsa:
A helyzet az, hogy van egy lány aki nagyon tetszik, már régóta és nem szeretném, ha mással járna. Szinte napi szinten beszélünk, nagyon jóban vagyunk. Ekkor sok szívecskét stb küld... ("Édes vagy") Találkoztunk már.
Azt mondta most nem szeretne barátot (gondolom nem azért írta, hogy lerázzon, hisz akkor miért írna szivecskéket?), és a későbbiekben még akar találkozni.
(Csak azért akarom "megszilárdítani" a pozíciómat, mert talán van egy másik fiú -lehet több csak én erről az egyről tudok- aki akarna többet is tőle.)
Segítsetek kérlek... Nagyon akarom Őt. A tenyeremen hordoznám :)
Mielőbb újabb randi!
És a bűvös szó: kommunikáció! ;)
Ne csak bókolgass, hanem mondd el, mit szeretnél, és kérdezd meg, mit szól hozzá.
Köszi nektek. És mi van, ha akkor azt mondja, hogy mégsem akar semmit? (Minden eshetőségre fel kell készülni :D )
Volt több lány is akit szerettem volna magam mellett tudni, őket még ki tudtam heverni. Ilyenkor mondják: "Ő más" :)
Persze, tudom...Most nagyon türelmesnek kell lennem és nem erőltetni a dolgokat. Csak nehéz... Ő 17 éves amúgy, én 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!