Ez így működni fog?
Maximum egy hónapig fogod ezt így birni, le fogsz gyengülni, ha csak ennyit eszel! mytdee.com, töltsd ki (relevánsan)
myfitnesspal.com, használd naponta és voilá
Az anyagcseréden20-30%al lehet dobni pusztán azzal, hogy napi legalább 3 liter vizet(!) iszol.
Legalább 1800kcal egyél egy nap 40-30-30 bontásban (carb-fat-prot), edésnapokon pedig 2100ig is felmehetsz, hogy fejlődni tudj.
Az edzést én megfordítanám: 10-15 perc bringa bemelegítésnek, és utána 1 óra intenzív gyakorlat, majd 10-15 perc levezetés-nyújtás.
161 centivel nem lenne egészséges 3-4 hónap alatt 10 kilót leadni. Ugyanilyen paraméterekről indultam két éve, és a tíz kiló kb. 8 hónap volt. És egyetlen percet se bántam meg, mert 30 évesen is tökéletesen feszes lett a végeredmény, semmi lógó, fölösleges bőr. De ehhez sok mozgás kellett, és kb. a builder által javasolt étrend kialakítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!