Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így működni fog a...

Szerintetek így működni fog a fogyásom folytatása?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve sikerült megszabadulnom 17 kilótól kalóriaszámolással. Azóta tartom is, de valahogy útközben elveszett a lendületem, és hát nem megy lejjebb. Ezért kb. 1 hete úgy döntöttem, hogy nem fogok kalóriát számolgatni, de átszerveztem az egész étkezésem, ésmost újult erővel vágok neki. Mit gondoltok? Ti min változtatnátok?

Nos, mivel még suliba járok, ezért így néz ki egy átlag napom:

Reggel kávé kb. fél deci 1,5%-os tejjel

Suliban valami gyümölcs, és/vagy olajos magvak.

Fél 4-4 között ebéd, ez általában csirkemell párolt zöldséggel, vagy salátával, néha sajt is megy mellé. Itt a bűnöm a saliöntetek, azoknak nem mindig tudok ellenállni, de termmészetesen azért nem borítok rá egy fél üveget. Ha nem csirkemellet eszek, akkor zabkását, gyoros húst zöldségekkel, illetve néha rántott sajtot, de ezt nagyon ritkán. Van, hogy itt is iszok egy kávét, ugyanúgy mint reggel. Ezek amúgy olyan 'fogyókúrás adagok'. Szóval nem pakolok tele egy óriási tányért, de azért jóllakok, szedek normálisan.

Vacsira pedig igyekszem valami fehérjét enni, általában tojást, túrót, vagy ha maradt az ebédből hús akkor azt, de itt már csak salival, öntet soha. Ez általában 7 körül van, de mikor hogy.

Lehet, hogy a reggeli meg a sulis étkezésem kevésnek tűnik, de soha nem vagyok délelőtt éhes, és ez így gyümivel meg magvakkal nekem nagyon kellemes.

A mai napom így nézett ki: (ma nem volt suli, ezért + egy étkezés 'becsúszott')

Reggeli ugye kv tejjel.

Délelőtt banános tejturmix. (Imádom a gyümölcsös tejturmixokat, főleg banánból, ezért hétvégenként gyakran készítek.)

Ebédre kb. 100 g csirkemell párolt zöldséggel, meg mége gy kávé ugyanúgy.

Délután egy zöldalmából, egy kisebb banánból, és egy kisebb evőkanálnyi mézből gyümölcssali,

Vacsira tojást tervezek enni, vagy hagymával rántottába, vagy esetleg lágytojásként zöldségekkel.

Mit gondoltok? Ez így működőképes lesz?

17/L 160/72

2014. okt. 29. 16:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja a mozgást kihagytam: most beteg vagyok (a tüdőmmel vannak problémák) ezért még 2-3 hétig biztos nem fogok tudni mozogni, de tervezek itthonra valami jó egyzést keresni. Ebben egyébként nagyon örülnék a segítségnek, akár videókkal, akár valami edzéstervvel:)
2014. okt. 29. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Először is szeretnék gratulálni, hogy már 17kg leadtál.Kitartásból jeles. Az étrend amit összeállítottál jónak tűnik igaz írtad hogy reggel nem vagy éhes, de én azért a helyedben megpróbálnék beiktatni egy kis teljes kiörlésű pirítóst például (az étrendél csak ennyi kifogásolni valóm van). Edzést tekintve pedig mondanám, hogy próbáld meg az Insanity nevű kardio edzést de ha problémák vannak a tüdőddel akkor nem bizto, hogy a legjobb választál, mert elég elég kemény edzések vannak. Mikor én elkezdtem mozogni én pl. zumbával indítottam (youtube-on megkerestem a videót és a szobámban csináltam a gyakorlatokat; utána jött az Insanity, ami egy "bugyi" izzasztó 2 hónapos edzés azóta pedig az ő gyakorlataikat szoktam csinálni:

https://www.youtube.com/channel/UCiP6wD_tYlYLYh3agzbByWQ

2014. okt. 29. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!