Létezik olyan hogy nem nekem való a diéta és az életbe nem fog működni? Többi lenn!?
Irány a konditerem személyi edzővel, el kellene kezdeni komolyabb súlyzós edzést végezni. Én saját tapasztalatból tudom, hogy könnyebb kemény edzés mellett jól táplálkozni, mert nem akarod utána, hogy a sok küszködés kárba vesszen.
Meg találj valamit, ami motivál, ha más nem akkor a saját egészséged csak érdekel.
A másik, hogy nem kell megvonni magadtól semmit, hetente tarts egy olyan napot, amikor a kedvenc kajáidat eszed, meg az 1500 kcal kicsit kevés, legalább 1800-ra emeld fel.
#2: Igen, ezt ő is tudja. Akkor most adja fel és szülessen újra? Pont a fogyás az, ahol nem kell akaraterőből szenvedtetni magunkat hónapokig, évekig, lehet teljesen normálisan is csinálni, ahogy jólesik.
A súlyzós edzés nem rossz ötlet, persze attól még nem fogy az ember, de a legtöbbünket azért kicsit motiválja, elég fura és rossz dolog rendesen edzeni, aztán tönkretenni az egészet a rossz evéssel. Bennem az is felmerül, hogy ha sokat is eszem (de jó étrenden), akkor legalább tömegelek, az is valami :D Van, aki előbb tömegel felesleggel is, mert később könnyebb szálkásítania, de azért akit zavar a háj, annak célszerűbb szálkásítania először (kezdőként úgyis jön egy kis izom is).
S a kis plusz kalóriaégetés, anyagcseregyorsítás, amit okozhat, az is jól tud jönni...
Előző, ne becsüld alá az emberek édességvágyát... :D Sokunknak külön desszertgyomra van, jóllakva is kívánhat édességet. Segíthet, amit írsz, de hogy éri el az ember, hogy a 3000 kcalban ne legyen édesség? Nekem már az első étkezésembe évekig belemászott, előzetes tervek ide vagy oda. De való igaz, hogy jó étrend mellett kisebb problémát jelentett, de a jó étrend betartásához is kell valami az ember részéről. Ha a kérdező totál akarattalan, akkor nehéz lesz.
3000 kcal pedig nem sok, de van, aki már nagyon zsírosodik tőle tömegeléskor, ez simán megtörténhet a kérdezővel is. Persze ha eleget mozog, akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!