Szerintetek ez így működni fog?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem egy "fogyókúrát" vagy nem is tudom pontosan hogy nevezik azt, ha valaki nem követ egy pontos leírást, hanem csak kevesebbet eszik, és tornázik. Na de nem ez a lényeg, hanem hogy ma kezdtem bele ebbe a dologba. Úgy tervezem, hogy reggel futok, kb fél órát, este pedig tornázok (hasizom, meg valami videó youtube-ról) körülbelül egy órát. Napközben kevesebbet eszem, mint eddig (reggelizni nem szoktam, ebédelni ami épp van, de most majd kevesebbet, este pedig 6-kor vacsi. Igyekszem kerülni a kenyeret, amit eddig se ettem túl sokat, illetve fél éve nem eszem semmilyen édességet). De eddig akárhogy próbálkoztam nem sikerült lefogynom. Szóval most megpróbálom ezt. Szerintetek jó ez? vagy változtassak valamin? Egyébként körülbelül 10 kilót szeretnék leadni. Meg persze szeretném feljavítani a kondimat. Köszi előre is a válaszokat :)2013. máj. 17. 22:31
1/3 anonim válasza:
Ezt sosem értem, miért kérdezik, senki a világon nem tudhatja, működni fog-e, próbáld ki és meglátod. Viszont nem tudjuk, hogy mennyit és mit fogsz enni. A kenyér- és édességkerülés jó, de attól még lehet jól és rosszul is enni, sőt koplalni is. Az általad adott infókból nem derül ki, hogy mennyire megfelelő a tervezett étrended (bár az ebéd az láthatóan nem a Te elképzelésedet követi, csak az, ami van, de legalább a vacsorával ellensúlyozhatsz valamit). A mozgás is nyilván hasznos, én egész testre edzenék, de az a fontos, hogy szeresd a mozgást (pl. ne fuss csak azért, mert az népszerű, bár utálod).
2/3 anonim válasza:
Reggel nem ajanlom a futast, mert nem a legjobb az izuleteidnek! A reggeli a legfontosabb etrend, egyel egy kis szenhidratot teljeskiorlesu kifli formalyaban, egy kis vajjal es kefirrel vagy joghurtal. Ebed Csirke mell (a combot es a bort felejtsd el!!!) egy kis rizzsel, sok sok zoldseggel mert javitja az emesztest. Napi 1-2 liter viz es maris kevesbe leszel ehes, mert altalaba a legtobb eshegerzet igazabol szomjusag. Vacsinak 6 fele szenhidrat es egy kis feherje, aztan mehet a futas! utanna sok asvanyi anyag hogy potold a sokat! Banan a legjobb baratod. Ha igy nem indul be a fogyas, akkor rosszul csinaltad az elobb felsoroltakat.
3/3 anonim válasza:
elozo a szervezetedet nem erdekli, hoyg szereted-e vagy nem.csak azt latja, hogy jo neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!