Ez így müködni fog? (lent)
működni fog. figyelj rá, hogy hagyd el a cukros és fehérlisztes dolgokat, egyél sok zöldséget és húst, és igyál sokat.
összességében pedig kevesebb ételt kell enned mint eddig. ebédre kevesebb körítést, reggelire kevesebb kenyeret (még rozskenyérből is..) minden étkezés legyen egy kicsit kisebb adagú. ne sokkal, csak kicsivel.
próbálj meg mindenhez enni ey kis fehérjét, gyümölcsöt vagy zöldséget
pl reggelihez zabpehely+tej/túró/kefír+gyümölcs vagy tk kenyér+sonka/sajt/tojás+zöldség
tízórai, uzsi gyümölcs
ebéd: rizs, krumpli, főzelék, saláta/párolt zöldség vagy savanyú+hús/hal/tojás, hüvelyesek(borsó, bab, lencse) gomba, mozzarella sajt, máj,
vacsora ugyanaz mint az ebéd vagy körözött, túró zöldségekkel, abonett, túró, tojás, hús, hal, levesek, gyümölcs, zöldség zabkása túróval, mézzel főzelékek
Szerintem menni fog. :)
Egyél napi kb 1500 kcalt, és sportolj sokat! :)
Én szintén 14 éves vagyok, 165 cm. Tavaly decemberben én is 75 kg voltam, mára 55 vagyok.
Kitartás, akarat, és menni fog! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!