Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így müködni fog? (lent)

Ez így müködni fog? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves vagyok, 165 cm és 75 kg sajnos:/. Leszeretnék adni egy 15-20 kg-t. Most elkezdtem rendeszeressen enni, mert eddig például sosem reggeliztem, mostmár reggelizem, és egésségesen étkezem. És hetente kb 4-5 alkalommal biciklizek(szobabiciklin) 30-40 percet, és van ithon ilyen gépünk amin felüléseket lehet végezni, még azon 100-at vagy ha bírok akkor 150-et. Próbálom tényleg minnél többet mozogni, és minnél egésségessebben étkezni.:) Az igazából nem anyira érdekel hogy mennyi idő alatt adom le a felesleget, mert időm az van. Nemszeretnék 2 hónap alatt lefogyni mind néhány más ember... Nagyon megköszönném ha esetleg valami tanácsokat is tudnátok adni, vagy tapasztalaitokat leírhatnátok:) Írhattok privit is:) Előrre is köszönöm:) 14/L
2011. dec. 9. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:

működni fog. figyelj rá, hogy hagyd el a cukros és fehérlisztes dolgokat, egyél sok zöldséget és húst, és igyál sokat.

összességében pedig kevesebb ételt kell enned mint eddig. ebédre kevesebb körítést, reggelire kevesebb kenyeret (még rozskenyérből is..) minden étkezés legyen egy kicsit kisebb adagú. ne sokkal, csak kicsivel.

2011. dec. 9. 22:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Kenyeret nem eszek végképp, csák hetente 1 kb. egy rosz zsömlét:) És inni is próalok sokat, mongyuk azzal sosem volt gondom, 3-3,5 L vizet megiszok minimum!:)
2011. dec. 9. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor csak a rendszeres étkezésre, és a megfelelő mennyiségre kell figyelned. nyilván nem lenne jó a te korodban (mondjuk felnőtt korban sem) ha véletlen túl keveset ennél, és emiatt nem fejlődne rendesen a szervezeted, ezért lenne egész életedben valami problémád. tehát csak ésszel, és akkor tied a világ.
2011. dec. 9. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

próbálj meg mindenhez enni ey kis fehérjét, gyümölcsöt vagy zöldséget

pl reggelihez zabpehely+tej/túró/kefír+gyümölcs vagy tk kenyér+sonka/sajt/tojás+zöldség

tízórai, uzsi gyümölcs

ebéd: rizs, krumpli, főzelék, saláta/párolt zöldség vagy savanyú+hús/hal/tojás, hüvelyesek(borsó, bab, lencse) gomba, mozzarella sajt, máj,

vacsora ugyanaz mint az ebéd vagy körözött, túró zöldségekkel, abonett, túró, tojás, hús, hal, levesek, gyümölcs, zöldség zabkása túróval, mézzel főzelékek

2011. dec. 9. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menni fog. :)

Egyél napi kb 1500 kcalt, és sportolj sokat! :)

Én szintén 14 éves vagyok, 165 cm. Tavaly decemberben én is 75 kg voltam, mára 55 vagyok.

Kitartás, akarat, és menni fog! Hajrá!

2011. dec. 9. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Dejó nekeed:) Gratulálok a kitartásodhoz:) ügyi vagy:))
2011. dec. 10. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!