Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Működni fog? Mennyi idő után...

Működni fog? Mennyi idő után láthatok eredményt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül így fog alakulni egy napom az elkövetkező időkben:

07:00-kor felkelek. Csinálok felüléseket, lábemelést, guggolásokat, és egy kis helyben kocogás...stb. Fél kilenckor reggelizem: joghurt+pirítós barna kenyérből és csirkemell felvágott. Délelőtt elmegyek futni körülbelül másfél órát. Ha megéhezem eszek egy almát, vagy körtét. Az ebéd: egy tál meleg étel és saláta. A hús az csirke, vagy pulyka. A halat nem szeretem. Délután megint mozgás. Később gyümölcssaláta. Szilva, narancs, banán, alma, körte... stb. Egy szelet barna kenyér, 2db főtt virsli és egy kis majonéz. Csak ásványvizet iszok majd, illetve készítek narancsból gyümölcslevet. Este tévézek egy kicsi, aztán olyan kilenc körül már ágyban leszek :) Ez így jó lesz?

2011. máj. 23. 16:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve elfelejtettem írni, hogy heti 2-3× Zumbázni is fogok :)
2011. máj. 23. 17:00
 2/7 A kérdező kommentje:
"Egy szelet barna kenyér, 2db főtt virsli és egy kis majonéz." Ez a vacsorámra utalt, de az mindennap változni fog.
2011. máj. 23. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Hány éves, milyen magas és hány kiló vagy? És milyen nemű?

Nekem kicsit túl megengedőnek tűnik első blikkre ez az étrend, pl a majonéz az nagyon nem való diétába, meg a virsli helyett is el tudnék valami mást is képzelni vacsorára, az egy tál melegételt is konkretizálhatnád, mert ha főzelék üresen akkor kevés, de ha pizza duplafeltéttel, akkor meg sok.

Szóval kicsit több konkrétumot, ha lehet :)

2011. máj. 28. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
miért a virsli magában hízlal? :o úgyértem kenyér és majonéz/mustár/kechup nélkül?
2011. máj. 28. 20:59
 5/7 anonim válasza:
én reggelivel kezdeném 7-kor, utána a mozgás, több erőd lesz. sok vizet igyál, mivel sokat mozogsz, mégtöbbet! a kaja szerintem rendben van.
2011. máj. 29. 02:56
 6/7 anonim ***** válasza:

banánt edzés után vagy délelött egyél

vacsorára ne kenyeret, majonézt, ketchupot, hanem túrót, joghurtot, húst, tojást zöldségekkel, fűszerekkel vagy törj át egy kis gyümölcsöt és keverd ki joghurttal, túróval-itt az eperszezon:)

2011. máj. 29. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:

20:59: nem mondanám hogy a virsli olyan nagyon hízlal, de ettől még tulajdonképpen nem tudni miből áll (vágóhídi hulladék), és egyes típusai elég zsírosak is, én ezért inkább kerülöm.

Csirkehús, sovány túró, joghurt, kefír, tojás, számomra mind szimpatikusabbak mint a kitudjamibőlvan felvágottak, virslik, stb.

A majonéz csak a hab a tortán.

2011. máj. 29. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!