Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 10-15 km gyors-séta...

Napi 10-15 km gyors-séta hetente ötször, mégse fogyok?

Figyelt kérdés

Az étkezésem rendben. Bár a munkám miatt rendszertelen, de semmi szemét, sok zöldség, sok gyümölcs, szinte semmi pékárú, talán ami nincs rendben a a nem elegendő folyadékbevitel, talán 1,5 L, ha szerencsém van, 2. Mi lehet a baj, miért nem fogyok?

Nincs nagy felesleg, max 5 kiló.

A séta mellett még heti 2-3szor futás 4-5 km-t.

2017. jan. 25. 03:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy belegondolva a gyümölcs nagyon sok, amit eszem. Kihagytam, hogy a vacsira is szoktam, illetve, van, hogy még lefekvés előtt 1-2 órával megeszem egy banánt, meg napközben is a minimum napi gyümölcs az több mint fél kiló.
2017. jan. 25. 14:07
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Nekem kicsit soknak tűnik a kaja. Gazdag reggeli, délben két fogásos ebéd (gulyás+második fogás???), vacsira tészta vagy más főtt és közte sok gyümölcs meg néha csoki.

Nem eszel rosszul, de a jó dolog is hizlal, ha sokat eszel.

2017. jan. 25. 16:29
 13/18 anonim ***** válasza:

165 cm magas, 58 kg vagyok. hát ennyi mozgás mellett sztem nincs rajtad felesleg ilyen adatokkal

a kaja is ok végülis nem ülsz mellette és dolgozol is.

2017. jan. 25. 19:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy sokat eszem.

És még mindig nem tudom belátni, de tutira úgy van, akkor az lehet a baj. Talán, ha kiszámolom, és látom a számban a kalóriát, akkor jobban meg fogom érteni, hogy nem kell ennyit enni.

2017. jan. 26. 00:05
 15/18 anonim ***** válasza:
97%

Mivel nincsenek mennyiségek, halványzöld segédfogalmam sem lehet, hogy mennyit eszel. Sosem értem, hogy valaki beírja, hogy csirkét eszik rizzsel, aztán mások már tudják, hogy ez kevés vagy sok. Mégis honnan? Ez lehet pici és töméntelen is, mennyiség kérdése.

Ha nem fogysz, bizonyára magadhoz képest sok az étel, csak ennyit lehet mondani.

2017. jan. 26. 00:08
 16/18 A kérdező kommentje:

Ki is számoltam. Bár tényleg minőségileg úgy látom, rendben van az étkezésem, de valóban sok. 1831 kalória volt a mai napon. Úgy,hogy ma kevesebbet ettem, mint általában...Nagyon durva és mondhatni sokkoló. :D

Fogalmam nincs, hogyan tudnám csökkenteni a dolgokat, talán valami féladagos dologba kezdek bele holnaptól.

Valamint elég kevés fehérjét viszek be, azt majd valahogy pótolni kellene.

Köszönöm a segítséget, sose számoltam volna ki, ha nem mondjátok, hogy sokat eszem.

2017. jan. 26. 00:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Teljesen megfelelő a súlyod, és egy grammot nem fogsz fogyni ennyi étellel. Legalább 10%-ot kellene csökkenteni, hogy 2 kg-ot fogyjál.

A rizzsel, stb. pedig azért nehéz, mert keveset lehet csak belőle enni, akkor pedig éhes leszel, és azzal vége is a fogyókúrának. Vagy eszel többet (kis csoki, ahogy írtad), vagy pedig a szervezeted beáll vész üzemmódra, és jobban hasznosítja az ételt.

2017. jan. 26. 01:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Ird fel minden nap, tobb heten keresztul hogy mennyit eszel, es az atlagos mennyiseget csokkentsd le olyan 300 kaloriaval naponta. Aztan figyeld hogy mi tortenik. A semmi es nem fogysz akkor csokkentsd megint.

Nalad szerintem realis cel lehet a heto fel kilo minusz, attol tobb ne nagyon legyen, mert te nem vagy nagyon elhizva.

2017. jan. 26. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!