Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 10-15 km gyors-séta...

Napi 10-15 km gyors-séta hetente ötször, mégse fogyok?

Figyelt kérdés

Az étkezésem rendben. Bár a munkám miatt rendszertelen, de semmi szemét, sok zöldség, sok gyümölcs, szinte semmi pékárú, talán ami nincs rendben a a nem elegendő folyadékbevitel, talán 1,5 L, ha szerencsém van, 2. Mi lehet a baj, miért nem fogyok?

Nincs nagy felesleg, max 5 kiló.

A séta mellett még heti 2-3szor futás 4-5 km-t.

2017. jan. 25. 03:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Rendszertelent úgy értettem, hogy nem minden nap egy időben.
2017. jan. 25. 03:10
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Talán "Az étkezésem rendben." kijelentést kellene egy kívülállónak ellenőriznie, amit te rendben levőnek tartasz, a valóságba talán mégsem az.
2017. jan. 25. 06:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen túl sok a kalória. Attól még hogy egészséges lehet sok.
2017. jan. 25. 07:04
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg még sincs teljesen "rendben" az étkezésed.
2017. jan. 25. 07:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Miket eszel? Mennyit?
2017. jan. 25. 07:59
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

A séta nem fogyaszt, csak karbantart.

A futás fogyaszt, de ez így keveset. Valószínűleg többet eszel, mint kéne. Az egészséges étel sem fogyaszt, csak az - normális mennyiségben - nem hizlal!

2017. jan. 25. 08:39
 7/18 anonim ***** válasza:

a legvalószínűbb az,h nincs rajtad felesleg...

lerínád az adataidat?

2017. jan. 25. 09:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát az se mindegy , hogy az a gyümölcs az mennyi meg melyik gyümölcs? Mert pl sokan azt hiszik, hogy este megehetnek x darab almát meg banánt ,mert hát gyümölcs az egészséges..ami igaz, valóban nagyon jó ezeket enni egészség szempontjából VISZONT fogyás céljából használt diéta alatt a gyümölcsöt nagyon minimálisra kell csökkenteni. Napi 1-2 db az is korai napszakaszba főleg edzés előtt inkább. Attól , hogy valami egészséges attól még hízlalhat(méz például a legjobb példa erre) És a gyümölcsök nagy része tele van gyümölcscukkoral ami nyílvánvalóan egészségesebb ,mint a sima kristálycukor ,de a testbe élettanilag ugyanúgy alakul át glüközzá és ugyanúgy gyorsan szívódik fel. Főleg ha már csak pár utolsó kilók lefogyása a cél akkor a gyümölcs tiltólistás szigórúan.
2017. jan. 25. 10:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, túl sokat eszel a fogyáshoz. Amikor én ennyit gyalogoltam, híztam. Nincs ebben semmi különös.

Nem tudom, jó-e az étrended, de ha igen, akkor is alapvető a kalóriadeficit, anélkül nem fog menni.

Mióta csinálod? Mert ha 1-2 hete, akkor szintén nem csoda, ha ilyen kis feleslegből lassan fogysz (persze lenne az az aktivitás és kalóriabevitel, hogy várható lenne változás már ennyi idő alatt, de a testsúly azért érdekes dolog, magától is kilókat változik).

2017. jan. 25. 13:55
 10/18 A kérdező kommentje:

Reggelire általában 2 tojást eszem valamilyen formában, mindig reggelizek, mellé vagy puffasztott valamit, vagy valamilyen csökkentett ch-s kenyeret. Mindig valamilyen zöldséggel, sonkával.

Ebédre salátát csirkével, rizst csirkével, néha tésztás ételt, mindenesetre főtt ételt eszem, levessel. Pörkölt, vagy gulyás, rakott dolgok.

Napközben nem nagyon eszem az étkezések között, persze becsúszik néha pár csoki, ami ét, vagy egy joghurtot, de inkább retek, répa, vagy valamilyen magot eszem, vagy gyümölcsöt, egy alma, vagy 250 gr. szőlő, körte, 1-2 narancs, mandarin. Ezeket szoktam váltakozva, épp mi van.

Vacsira is valami nem nehezet szoktam, ha épp a főtt aznapi nem tészta volt, mert azt este kerülöm, akkor azt vacsizom, vagy szintén tojás, esetleg joghurtba keverek bele valamit.

Vacsizni későn is szoktam, a munkám miatt, mert van, hogy kettőig kell dolgozni, szóval van, hogy 8-9 körül eszem.

165 cm magas, 58 kg vagyok.

2017. jan. 25. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!