Olyan kövér vagyok tényleg?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok 58 kg és 152-153 cm.Tudom kövér vagyok,de amiket egyes oszt.társaim mondanak...hogy koca vagyok meg elhízott disznó.A hasam hát "úszógumis", a combom össze ér,a seggel hát nem tudom a fiúk azt mondják jó seggem van meg csinos és amúgy is szép lány vagyok ők ezt mondják(nem nem kérdem maguktól mondják) de én ocsmánynak érzem magam.Hogy foggyak le gyorsan látványosan?2017. jan. 13. 17:14
11/14 A kérdező kommentje:
:/ én kövérnek érzem magam
2017. jan. 15. 21:44
12/14 anonim válasza:
Nem azt írták, hogy fogyózzon, hanem , hogy sportoljon valamit és egyen egészségesen. Jó étkezés mellett semmi szüksége nincs fogyókúrára. Kérdező, nem vagy kövér, max 5-6 kiló túlsúlyod lehet, ha megfogadod a válaszokat, hamar lemegy. ( Akkor sem történik katasztrófa, ha nem megy le:)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2017. jan. 16. 18:08
14/14 anonim válasza:
Nem vagy kövér,éppen ideális a testsúlyod.Nem szorulsz fogyókúrára,de táplálkozz egészségesen és mindennap mozogj egy kicsit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!