Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg túl sokat eszem?...

Tényleg túl sokat eszem? Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Ma az iskolába csak egy almát vittem tízórainak,mert le akarok fogyni,és kevesebbet eszem,meg amúgyis csak 2-ig voltunk.Szünetről bementem az osztályba,ettem az almámat,és az egyik osztálytársam azt mondta,hogy "Miért eszel annyit? Így is elég kövér vagy!". Nem egyszer volt ilyen,kiskoromban elég duci voltam,és mégtöbbet cikiztek, de azóta rengeteget fogytam.156 cm magas vagyok,és 47-48 kg. 13/L

2017. jan. 12. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hűha, most egy almából meg fogjuk tudni mondani, hogy sokat eszel-e vagy sem?

tudom, a tinik 99%-a testképzavaros, de könyörgöm, nézz már bele abba a tükörbe és mondd el, hogy mit látsz?

a magasságodhoz tökéletes a súlyod.

és ne foglalkozz a h..lye beszólásokkal.

egyébként elég gáz, ha nem érzed az iróniát az osztálytársnőd beszólásában!

lefordítom neked: annyit ettél, mint egy kisveréb.

tehát ő ezért mondta gúnyosan, erre a kevésre, hogy nehogy elhízz már ettől az almától.

2017. jan. 12. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szivat az osztálytársad. Átvitt értelemben azt mondta, hogy mért eszel olyan keveset. Ha látja, hogy affektálnak a szavai akkor nem fogja abbahagyni.
2017. jan. 12. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem , ez már optimális . Azt értsd meg fejlődés alatt vagy kell sok minden más a testedhez és tél van . A kalória is kell . Az idiótáknak közöld :- Alma és a gyümölcs nem hízlal és te csálé fülű a kinézeteddel foglalkozz ! Vagy hasonlót ha pl nagy a feje vagy púpos .
2017. jan. 12. 19:38
 4/6 anonim válasza:
There are some idiots in your classroom.
2017. jan. 12. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy lennél kövér? Van tükröd? Jó a szemed?

Te is láthatod magadon, hogy a kövér közelében sem vagy. Ilyen súllyal biztosan karcsú vagy.

Ha te ezt nem látod, akkor testképzavaros vagy.

És nem mindegy, hogy mit mond az osztálytársad? Még nem vetted észre, hogy az emberek bántásból mondanak másoknak dolgokat?

2017. jan. 12. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Elárulom, ha naponta több kiló almát ennél, akkor se lenne sok. Egyél annyit, amennyit akarsz. Aki lebeszél a vitaminról, az hülye.
2017. jan. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!