Hogy lehetne kiölni magamból azt a beidegződést, hogy az evés jó, és minél többet eszem annál erősebb leszek, mert annál jobban épül az izom?
kicsit konkretizáld mát mi a bajod?
mit sportolsz? mennyit?kövér vagy? milyen adatokkal rendelkezel? kg? cm? testzsírszázalék?
Egyébként sokszor éheztettem magam, és voltam már 83 kg is. És a fogyást csak ez az egy rossz beidegződés rontja el, mert mint már írtam, az edzéssel nincs baj!:)
Privátban is írhat aki segíteni akar:D
Ha fogyni akarsz, egyél kevesebbet, és kész, főleg zsírból. Szénhidrátot egyél bőven az edzés előtt, fehérjét pedig utána. Az izom fehérjéből épül, nem akármilyen kajából.
Ilyen intenzív sporttal amúgy igazából nehezebb fogyni, mint a lájtossal, mert ilyen megterhelés mellett borzasztó éhes lesz az ember, illetve ha nem eszik, akkor nem fog menni az edzés, a végén akár még el is ájul. Ha pusztán fogyni akarnál, jobban jársz, ha eszel egy félig-meddig fogyókúrás étrendet, és kocogsz mindennap szép lájtosan két órát.
CSak én nem értek valamit: Az a testzsír% lehetetlen és kész. Ha igaz amit írtál, ilye sokat edzessz, akkor lehetetlenség. Internetes kalkulátor adta ki?
Nem mellesleg ha éheztetted magad, meg ennyit sportolsz naná hogy kell enned. Többet is, mint egy átlag embernek. 165 cm mellé 70 kg meg még normális, ha ennyit sportolsz hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!