Miért van az, és mit lehet tenni az ellen, hogy ugyanolyan/ kevesebb kalóriabevitel mellett a menstruációt megelőzően "hízok"? Paleózok amúgy, és nem eszem sokat. Köver sem vagyok, ezért meglátszik a pici is.
Figyelt kérdés
Mire elmúlik, visszafogyok, csak előtte kb. 5 napig, majd menzesz közben pár napig kövérebbnek tűnök. Nem vizesedés, az azserencsére lemúlt.2014. márc. 18. 17:59
1/7 anonim válasza:
Hát akkor szerinted mi? Merthogy nem zsír, az is tuti. Ezzel én is így vagyok, elôtte pár napig ránézésre és kilóra is több vagyok. Miért izgatod magad miatta?
2/7 anonim válasza:
Minden nő vizesedik mensi előtt/alatt. Tuti erről van itt is szó.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha vizesedék, akkor az alsó végtagjaimon látszana, de nekem a combom vastagabb.
2014. márc. 18. 21:23
4/7 anonim válasza:
Ezt rosszul tudod. Ha vizesedsz, akkor nem csak a lábadon. A combod, hasad is nagyobbnak tűnhet.
5/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül látszana a végtagjaidon. Szinte 100%, hogy vizesedés miatt van, mi más lehetne?
6/7 anonim válasza:
Én a visszatartott víztől pocakosodni szoktam, a lábaimon nem látszik semmi. Ez teljesen normális dolog.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2014. márc. 23. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!