Olyan kövér vagyok tényleg?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok 58 kg és 152-153 cm.Tudom kövér vagyok,de amiket egyes oszt.társaim mondanak...hogy koca vagyok meg elhízott disznó.A hasam hát "úszógumis", a combom össze ér,a seggel hát nem tudom a fiúk azt mondják jó seggem van meg csinos és amúgy is szép lány vagyok ők ezt mondják(nem nem kérdem maguktól mondják) de én ocsmánynak érzem magam.Hogy foggyak le gyorsan látványosan?2017. jan. 13. 17:14
1/14 anonim válasza:
Sportolj, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, a fehér lisztes dolgokat pedig cseréld le inkább teljes kiörlésűre.
2/14 anonim válasza:
Itt találsz hasznos tanácsokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__83..
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy nagyon kövér lennél ...de azért van rajtad egy kis felesleg.Ha fogyni akarsz,egyél kevesebb édességet,sütit,és más cukros dolgokat. A cukros üdítőket kerüld,inkább ásványvizet igyál. Sportolj valamit,focizz,fuss,ússz vagy biciklizz.
4/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen,ti legalább segítetek :)
2017. jan. 13. 17:32
5/14 anonim válasza:
"Tudom kövér vagyok"
Rosszul tudod.
6/14 A kérdező kommentje:
Szerinted nem??
2017. jan. 13. 18:31
7/14 anonim válasza:
Nem vagy kövér, pláne nem elhízott disznó. De túlsúlyos lehetsz. Bár van, akinek direkt jól áll egy kis plusz.
Az nem baj, ha összeért a combod, ez nem a vékonyságtól függ, van, akinek vékonya is összeér. Szerintem azért szóltak be az osztálytársaid, mert féltékenyek arra, hogy a fiúk szerint szép vagy.
De persze nem árt, ha odafigyelsz az étkezésre és mozogsz, sportolsz rendszeres. Ha csak kicsit odafigyelsz, már az is sokat segíthet. Pl. ne igyál cukros italokat, ne nassolj (néha lehet kis süti, édesség, csak ne naponta és ne nagy mennyiségben).
8/14 TXCowboy válasza:
Már bocs, de 58 kilóval messze vagy a kövértől, sok fittness versenyző van 60-70 kg-al és vékonyak.
9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó:nem meg bántani akarlak,csak hogy ők izmosak azért 70 kilók.Ha oda figyelek mit eszek és sportolok akkor remélem nyárra leegy 10 kg.Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
2017. jan. 14. 07:40
10/14 anonim válasza:
Miért írjátok egy 13 éves, fejlődésben lévő embernek hogy fogyókúrázzon, amikor még plusz 5 kg-al is normális a súlya?? Nem kell fogyóznod megnyugtatlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!