Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok? 173...

Szerintetek kövér vagyok? 173 cm magas vagyok és 70 kg. 15/L

Figyelt kérdés

2016. dec. 19. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet megmondani. Ennyi kilóval akár szálkás is lehetsz ha történetesen testépítő vagy. De hájas is lehetsz. Kevés az információ.
2016. dec. 19. 17:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet az alakodról arc nélkül és meg tudjuk mondani.

18/L

2016. dec. 19. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
kover semmikeppen. az a kerdes hogy oszlik el rajtad.
2016. dec. 19. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha ez valóban zavar keressed fel a házi orvosod!
2016. dec. 19. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Küldj képet, anélkül nem lehet megmondani.
2016. dec. 19. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
#1: Ja, 15 évesen biztos szín izom testépítő 5%-os testzsírral. Kép nélkül megmondom, hogy több mint valószínű van rajta némi felesleg.
2016. dec. 19. 18:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kövér, szinte biztos, de valószínű, hogy a kortársaid egy része vékonyabb nálad. Elhiszem, ha ez zavar. Ha a következő 50 évben is tartod ezt a súly, akkor semmi gond, de ehhez egyre erősödő erőfeszítésekre lesz szükséged, arra azért készülj. Már most elkezdhetsz sportolni, az segít majd a hosszútávú terveidben.
2016. dec. 19. 18:22
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

"#1: Ja, 15 évesen biztos szín izom testépítő 5%-os testzsírral."

Valóban kevés az esélye. Csak az illusztrálás miatt hoztam fel hogy átlássa hogy a magasság és a súly még kevés információ.

2016. dec. 19. 18:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Tuti van rajtad némi felesleg, mivel lányként s 15 évesen nem lehetsz ilyen szálkásan izmos.

Hogy mennyi, azt nem tudhatjuk, alkat, izomzat, miegymás bejátszik.

Kövérnek semmiképpen nem mondanálak, akárhogyan is nézel ki ilyen számokkal. Ha kevés a felesleged, akkor az még teljesen okés is lehet, mivel nem kell mindenkinek szálkásnak lennie s pár kiló még az egészségednek sem árt. Nagyobb az esélye, hogy annál kicsit több a felesleg s fogyhatnál pár kilót, de a lényeg, hogy jó legyen az életmódod s ne szaporodjanak meg a kilók semmiképp.

2016. dec. 19. 19:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha magamból indulok ki (175 cm/75 kg), akkor kb 10 kg lehet rajtad. Én egész életembe rendszeresen sportoltam, most is. Voltam 85 Kg is, de nem éreztem jól magamat ezért inkább szálkásítottam magamat :)

29/F

2016. dec. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!