Szerintetek kövér vagyok? 173 cm magas vagyok és 70 kg. 15/L
Küldj egy képet az alakodról arc nélkül és meg tudjuk mondani.
18/L
"#1: Ja, 15 évesen biztos szín izom testépítő 5%-os testzsírral."
Valóban kevés az esélye. Csak az illusztrálás miatt hoztam fel hogy átlássa hogy a magasság és a súly még kevés információ.
Tuti van rajtad némi felesleg, mivel lányként s 15 évesen nem lehetsz ilyen szálkásan izmos.
Hogy mennyi, azt nem tudhatjuk, alkat, izomzat, miegymás bejátszik.
Kövérnek semmiképpen nem mondanálak, akárhogyan is nézel ki ilyen számokkal. Ha kevés a felesleged, akkor az még teljesen okés is lehet, mivel nem kell mindenkinek szálkásnak lennie s pár kiló még az egészségednek sem árt. Nagyobb az esélye, hogy annál kicsit több a felesleg s fogyhatnál pár kilót, de a lényeg, hogy jó legyen az életmódod s ne szaporodjanak meg a kilók semmiképp.
Ha magamból indulok ki (175 cm/75 kg), akkor kb 10 kg lehet rajtad. Én egész életembe rendszeresen sportoltam, most is. Voltam 85 Kg is, de nem éreztem jól magamat ezért inkább szálkásítottam magamat :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!