15 éves vagyok 165 magas és 63 kg szerintetek ez kövér vagy túl magas vagyok?
Túl magas?? Én is ennyi vagyok, én alacsonynak találom, szívesen lennék magasabb...
Ezt a súlyt én (magamból kiindulva) sokallnám, de hát kinek mi tetszik. Én a legkövérebb korszakomban voltam kb. ennyi, a legsoványabban pedig 47 kiló. Ez utóbbi lenne megint a cél, magamnak úgy tetszettem a legjobban.
De ha neked jó így, akkor sincs semmi gond, mert kóros kövérségnek azért nem mondanám.
Dehogy túl magas, picit alacsony, de elmegy :)
Bizonyára van felesleged, nekem ez nagyon sok lenne, főleg, hogy hasra hízom. Ha szépen eloszlik, elmegy, mert tényleg nem egészségtelen szint, de vigyázz azért, hogy ne szaporodjon a felesleg.
Az életkor és a szülés nem tudom, mit számít, én 80 évesen sem akarok kb. ennyihez ennyi lenni... Nemhogy 40 évesen, amikor még fiatal az ember.
Túl magas még nem vagy, ki tudja nősz e még, de ez ellen aztán nem tudsz tenni. :) Kövér sem vagy. Tény, hogy ha csak a magasságot és súlyt látom azt mondom diéta, (már magamnak ;), de rád ez nem áll, hisz még fejlődésben vagy. Ha lány vagy, akkor meg eloszlik. :)
Ha mégis zavar, próbálj többet mozogni, ha cshipszes-csokis vagy, azokat mérsékelni, de nyugi, egyáltalán nem vészes, ennyi idősen én is ennyi voltam, alakulni fog még, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!