Ha tovább fogyok rosszul érzem magam. Másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Elhagytam a cukros dolgokat, fehér lisztet, olajat és szépen le is fogytam fél év alatt 82 kg-ról 56-ra. Majd mikor bement a súlyom 56 kg alá elkezdtem rosszul érezni magam, szédültem, rossz volt a közérzetem. Csináltattam vérvételt, minden rendben volt. Utána megint próbálkoztam tovább fogyni és ugyanúgy amint 55.8-at mutatott a mérleg megint rosszul voltam napokig még vissza nem ment a súlyom 56 fölé. 157 cm vagyok bőven a húszas éveimben, így a magasságomhoz képest egyáltalán nem vagyok túl vékony. Nem értem miért nem tudok ettől a pár kiló feleslegtől megszabadulni.2017. jan. 12. 10:18
1/5 anonim válasza:
Tarts egy kis pihenőt! Fél év alatt 26 kg fogyás igen intenzív tempó.
2/5 anonim válasza:
Igen, nálam. 162 centi vagyok, ehhez a versenysúlyom 60-62 kiló (80+-ról). 60 kiló alatt rosszul vagyok, nem tudok rendesen koncentrálni, fáradt és levert vagyok, meg még frigid basszus... Le tudom nyomni a súlyom 56-57-re, de azzal sutba dobom a karrierem és a párkapcsolatom.
Nem tudom miért van ez, mert egyébként nem éhezem, számolom a makrókat, egészségesen eszem, mozgok heti 3x... Egyszerűen eddig megy, utána hiába a vékonyabb test, elmegy minden erőm. Szóval én bő egy éve tartom ezt a 61 kiló körüli súlyt, és hagytam a fenébe a többit. Ezzel már nem leszek 35 évesen cukorbeteg, a többi pedig nem érdekel.
3/5 anonim válasza:
Örülj neki, hogy jelez a szervezeted időben. Valamit rosszul csinálsz. Viszel be elég vitamint, fehérjét, zsírt a szervezetedbe?
4/5 A kérdező kommentje:
Biotech fehérjeport eszek zabbal reggelente szóval a fehérje mennyiségével nincs gond. Vitamint mondjuk csak gyümölcs formájában.
2017. jan. 12. 20:25
5/5 anonim válasza:
A szervezetednek idő kell az új súlyra való áthangolódáshoz, most még a régit érzi normálisnak és most pánikol, hogy súlyvesztés történt. Itt nem a mostani súly a mérvadó, hanem az elvesztett súly aránya. Adj időt magadnak, kicsit emelj a kalóriáidon, egy fél évig tartsd a súlyt, eddz, egyél egészségesen, többet nem kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!