Hogyan tudnék fogyni és izmosodni?
Helyi fogyás nincs, de helyi erősítés van. A fogyás elsődlegesen az étkezéseden fog múlni. Bármit ehetsz, de kevesebbet, mint amire szükséged van, és fogyni fogsz. Ha viszont minőségi fogyást szeretnél, akkor oda kell figyelni legalább a három fő tápanyag (fehérje, szénhisrát, zsír) arányára. Sokat lehet erről írni, és sokat is írtak. Keresgélj a neten, vagy a könyvesboltokban.
.
Otthon végezhető nagyon hasznos gyakorlat a guggolás, kitörés, hasprés, húzódzkodás, fekvőtámasz, de erről is sokat írtak már mások, keresgélj!
Emberek esküszöm mielőtt feltesztek egy egyéni kérdést ami gyakorlatilag az ide írogatók 80%ának a problémája is egyben javaslom kicsit nézzetek szét a kérdések között. Ez a héten már a 32. ilyen témájú kérdés és mindhez ugyanezt tudom írni.
Helyes fehérjedús étrend és edzések.
Súlyzós edzés, fekvőtámasz, felülés, guggolás, szobabiciklizés, futás, esetleg úszás.
Hetente kb 0,5-1 kilót lehet fogyni.
A kis egykezes súlyzók csodákra képesek, különböző pozitúrákban, utána kell olvasni és saját egyéni edzéstervet készíteni. Én kardióztam sokáig fogyásom alatt, aztán mikor teljesen izmosodni akartam akor izomcsoportonként kezdtem el edzeni, heti 2-3 nap pihenéssel.
Előre beállított fehérjedúsabb étrend kell, kevés szénhidrát, cukor, zsír. De ez utóbbiakat teljesen nem szabad elhagyni.
És minimum 4 liter víz, főleg fogyásnál, gyorsítja az anyagcserét.
Nekem bevált, 5 hónap alatt 20 kiló minusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!