Fogyni vagy izmosodni egyszerűbb?
Figyelt kérdés
Vagy ez emberfüggő?2015. okt. 13. 18:37
1/3 anonim válasza:
én ugy csináltam elöször h betömegeltem mint állat nem értettem hozzá azt elolvastam egy könyvet és leadtam a zsírt az izom meg meg maradt most meg probálom felpakolni az izmot és nem könnyü most már de csak ezért ne hiz el nem jó ötlet a végén már én is korházba mentem
2/3 anonim válasza:
Fogyni sokkal egyszerűbb, mert ha nem csinálsz semmit, csak ülsz egy helyben, akkor is fogysz.
3/3 anonim válasza:
Ez erősen emberfüggő és nem függő.
Egy nő nehezebben izmosodik és nehezebben fogy, mint egy férfi. A nemen belül pedig ugyancsak egyénfüggő. Persze lehetetlen nincs, csak akarat kérdése, szóval az soha nem lehet kifogás, hogy "én nem vagyok olyan alkat...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!