Izmosodni szeretnék, de nassolhatok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát elkezdtem edzeni, heti 3× súlyzós edzés+minden nap 1 órát hulahoopozok+ vagy sífutó gépen egy óra lépegetés vagy biciklizikek. Szóval igyekszem minél többet mozogni:D tehát az lenne a kérdésem hogy e mellett nassolhatok? Tehát popcorn, jegkrem, nutella, Rudi... szóval ha ilyenek nassolok naponta filmnézés közben, akkor hízhatok, és még izmosodni se fogok?
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. júl. 8. 21:46
2/4 A kérdező kommentje:
attól függ... pl tegnap naaagyon sokat nassoltam, ma már ahhoz képest kevesebbet, néhány csík csokit, 2 gombóc fagyit, 1 banános csokit...
2015. júl. 13. 17:30
3/4 anonim válasza:
Az sem mind h hány kiló vagy, fiú vagy lány? Hízékony vagy e vagy sem? Ha nem vagy az és most is vékony vagy akkor nyugodtan nassolhatsz. De ha olyasmi alkat vagy mint pl én (hízékony, kicsit husis lány akkor semmiképp ne nassolj!
4/4 anonim válasza:
Meg tudlak érteni, én egész nap nassolok, ma is annyit zabáltam, hogy majd ki pukkadok. Szerintem nem sokat ér az erősítés a nasizás mellett, bár én nem erősítek csak a pocimat növesztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!