Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább a diétámmal,...

Hogyan tovább a diétámmal, mit edzek hogyan és mennyit?

Figyelt kérdés
Nagyjából 4-5 hónapja belevágtam az életmód váltásba, nagyon meg voltam hízva. 173cm vagyok és akkor 75 kg voltam, most 65. Természetesen sokat mozogtam, futás, atlétika, taposógép stb. Mostmár eljutottam arra a szintre, hogy természetesen még szeretnék zsírt leadni, de komolyabban szeretnék izmosodni/szálkásodni. jillian michaels 30 day shred videóira tornázok itthon, az eléggé meg szokott izzasztani, és fáj is. A étrendem is természetesen meg volt szabva, cukor nuku, és voltak még szabályaim, de most tényleg szeretnék izmot is építeni (óvatosan, csak addig szeretnék izmosodni hogy formás alakom legyen), és közben zsírt is tűntetgetni el. Ehhez hogyan kell étkeznem, és mit és hányszor kell edzenem? Előre is köszönöm:)

2017. jan. 8. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Súlyzós /saját testsúlxos edzés, sok fehérje pl.: hal,marha,sovány túró, cottage cheese, csirke,pulyka ..stb , megfelelő mennyiségű és minőségű ch pl.: zab, tk dolgok, barna rizs, krumpli stb. Zsír pl.:magvak,lenmagolaj ,halolaj stb.Illetve sok zöldség meg gyümölcs(bár valakinek a gyümölcs is keresztbe rak fogyasnal) Az étrendhez a mennyisegeket neked kell kialakítanod (mondjuk jó lenne hozzá egy szakértő.) Viszont izmot építeni tömegnövelő diétával lehet. Tehát valamennyit esélyes hogy hízni fogsz.
2017. jan. 8. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:

És mit kell tennem ahhoz, hogy eközben zsírból fogyjak?

Vagy a kettő együtt nem lehetséges?

2017. jan. 9. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Fogyás és izomépités egyszere nincs. Max kezdőként, vagy nagyon szuper genetikával jon csak fel pár gramm zsír.A többi esetben jönni fog fel zsír ,de azt majd leadod;)
2017. jan. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!