1 hónapja fogyókúrázom, de hogyan tovább?
Mostmár kicsit több mint egy hónapja,(lassan 1hónap és egy hét) hogy csinálom a diétát,ami most lényegtelen milyen, nem éheztetem magam, csak igyekszem minnél egészségesebben és kalóriaszegényebben táplálkozni,az édesség szükségletem meg joghurttal enyhítem ;) eddig már szépen lement rólam,sőt látszik is az eredmény,hiszem edzek minden nap kb 350kcalóriát biciklivel vagy futással.
63-64 kilóról kezdtem most 59 kiló vagyok, ez szerintem még lazán egészséges.(remélem)
A valódi kérdés az lenne,ha mostantól folytatom ugyanígx akkor folytatódni fog a fogyás, vagy ilyenkor mindig egyre drasztikusabbra kell majd fognom???
16L 158cm
"hogy csinálom a diétát,ami most lényegtelen milyen"
Ha ezt így kijelented, akkor mi a faxból tudjuk, mit folytatsz?
Nem kell drasztikusabbra fognod, ilyen tempóról s ennyi felesleggel még lazán lassulhat, akkor sincs semmi baj.
Nyilván lassulni fog valamit, ha nem mozogsz többet, kisebb testnek kevesebb energia kell. De ha nem víz a fogyásod zöme, akkor így is lefogysz, csak kicsit jobban elnyújtva. Jó az :)
Remélem, eleget eszel. A minél kevesebb étel túl sokaknál jelent koplalást, remélhetőleg te tudod, hogy az sem jó.
1-es onnan hogy nem az a lényeg,hogy mit eszek,hanem a kérdés arra tér ki,hogy hogyha folytatok huzamosabb ideig egy diéátat, nem szok-e hozzá a szervezetem annyira,hogy utána már ne is fogyjak.
Nem mindegy itt hogy akkor most én csirkemellet eszek itt neked vagy zöldséget?
2-es köszönöm a válaszodat!
3-4 hónapot terveztem diétázni szóval akár az sem baj ha lelassul,csak abba ne maradjon! :) de akkor nem ijedek meg ha lelassul akkor sem. :D
Egy diéta nem abból áll, hogy csirkemellet meg zöldséget eszel...
A diéta szó jelentése tervezett étrend.
Nem fogyókúra...
Aki tömeget növel az is diétázik, meg aki tudatosan szinten tart az is...
Ha diétázol, akkor tudatosan táplálkozol a célodnak megfelelően, a súlyodhoz és céljaidhoz alakítod az étrendedet.
"3-4 hónapot terveztem diétázni"
És utána abbahagyod és visszahízol?
Sok értelme van.
Fokozatosan kell kevesebbet enni, hisz nem ugyanannyi kcalra van szülsége egy 160cm 50kg-s embernek vagy egy 190cm 90kg-s embernek. Még nem kell, de majd újabb 2-3kg-nál nem árt kevesebbet enni, hiszen akkorra már le fogsz fogyni, ergo kevesebb kcalra lesz szükséged. De ha még bőven van miből leadni, akkor nyugodtan élvezheted a mostani diétád!
Hajrá!
Köszönöm a tanácsokat, a hülyeségekre meg most nem tudok mit mondani,inkább szándékos cseszegetésnek tűnik,mint sem hozzáértő ember segítségének.
Nyilván nem arról van szó,hogy a 3-4 hónap diéta után visszatérek az addigi étrendhez, de onnantól már csak szintentartani szeretnék, nem lesz szükséges a fogyás.
Nem b+ 6-os, azt tervezi, hogy nyanyóka koráig mindenféle kalóriszegény szarokon él......
Hülye idióta!
Nem tudom h erdekel e valakit, de a kerdes kiirasa ota mar 50 kilora sikerult lefogyni,50-53 kilo kozotz mozgok ugy kb es ez igy tokeletes a 158 cmhez! :) es mar egy ideje tartom is szoval szuper!
Azota 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!