Miért fogyok még tovább?
Nem sportolok semmit jelenleg. Elsősorban kalóriaszámlálással fogytam le 20 kg-t. Már kb 2-3 hónapja abbahagytam a számolást, normálisan eszem, nagyjából úgy, mint előtte, kivéve, hogy nem iszom cukros üdítőket, meg nem zabálok csipszet.
Viszont az elmúlt 1 hónapban is lement 1 kg... Pedig vannak olyan napok, amikor kifejezetten úgy érzem, hogy na most sokat ettem, és nem kellett volna.
A fogyás alatt felgyorsult anyagcsere egy darabig még megoldja.
Viszont ha visszatértél ahhoz az életmódhoz, amivel elhíztál, akkor előbb vagy utóbb ez újra bekövetkezik majd. Most kéne még kialakítanod az egészséges, kiegyensúlyozott étrendet és életmódot, amíg nem ugrott vissza 10-15-20 kiló.
1 kg nem fogyás.
Ennyit egy nap alatt is változik a súly +/-.
160 CM vagyok és jelenleg 54 kg
Nem számolom, de a korábbi kalóriaszámolási tapasztalataim alapján kb 2000 kalóriát eszem egy nap
Nem zabálok, nem is bírok annyit enni már, mint régen. Szerintem ez egy teljesen normális mennyiségű étel, és egy szóval nem írtam, hogy visszatértem ahhoz, amitől elhíztam
És amúgy mindig ugyanakkor mérem magam, reggel nagy wc után, de evés előtt. Így sosem volt 1-2 kg ingadozás.
Nem baj, akkor is lehet 1-2 kiló ingadozás. Nekem általában semekkora nincs, a ciklusom sem befolyásol a világon semmit, de néha azért megtörténik az ilyen.
2000 kcal mellett nem hiszem, hogy fogysz, hacsak nem mozogsz sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!