Hogyan fogyjak tovább? Eddigi diétámmal+sporttal fogytam 22 kg-ot. Most megállt.
Tartsd be a diétád, ez a legfontosabb.
A heti 3 futás-bicikli-stb jó, ennél több nem is kell szerintem, azonban én mindenképp beiktatnék a maradék két hétköznapra súlyzós edzést.
Tisztázzuk most, a súlyzós edzéstől nem fogsz "szétgyúrt" lenni, nem leszel nehezebb.Gondolj bele ha heti 2 edzéstől izpomkolosszussá lehetne válni mindenki úgy nézne ki.
Viszont: az izmok energiát használnak akkor is amikor semmit nem csinálsz(mondjuk TV-zel, alszol), tehát minél több izom van rajtad annál több kalóriát használsz alapból, vagyis ez segít fogyni közvetett módon. A másik, hogy a testkompozíciód megváltozik, és bár a súlyod nem joban fogsz kinézni.Ha csak fogysz előfordulhat hogy lógni fog a bőröd, stb.
Más: olyan hogy innen szeretnék fogyni, meg a hasamról, meg a vádlimból, ilyen NINCSEN.Még1x NINCS HELYI ZSRÉGETÉS. Ha fogysz mindenhonan fogysz ezt nem tudod kontrolállni, de ha betartod a diétád akkor előbb utóbb eléred a kívánt célodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!