Van itt olyan, aki diéta nélkül, csak sporttal fogyott?
ha a sport abbahagyod akkor nem fogsz vissza hízni?
a diéta szó jelentése:céltudatosan szabályzott étrend
te a fogyókúrás diétáról beszélsz.
ha elérted a kívánt súlyt akkor átállsz a fogyókúrás diétáról egy olyanra amitől nem fogsz vissza hízni,ilyen egyszerű
Persze, hogy lehet! Csak hosszabb ideig tart. Ha nem direkt hizlaló kajákat eszel, hanem a normális hétköznapi étkezésedet folytatod, és emellett hetente minimum 3x sportolsz, akkor simán fogyni fogsz, bár lehet lassabban.
Nekem 1 év alatt 10 kiló lement régen így!
11:27 megkérdezhetem h mit sportoltál?
amúgy én most se eszek mértéktelenül, csak sajnos sok ülőmunkát kell végeznem, szerintem ezért rakódik rám. viszont a sok sport miatt nem tudok nagyon keveset enni
mondjuk a kyo nem épp egy ilyen kis Rubint Rékázás..
ennek ellenére is van kövér karatés, akkor is hízó van, ha többet eszel mint amennyi szükséges, tök mindegy milyen aktívan mozogsz.
Szerintem a kettő együtt hatásos!Januárban szültem a második kisfiamat,3 hónapig szopizott,majd április középén kezdtem az életmód váltásom!Sajna én mindkét gyerekemmel közel 30 kilót híztam úgyhogy nem volt piskóta 2-szer is ennyit leadni...Szóval!Ha ésszel adsz le 5 kilót,a heti 1 kg a normális,akkor az biztos nem fog visszajönni,ehhez megfelelő étrendet alakítasz ki...bár én helyedbe kerülném a cukros dolgokat,a pékárukat,süteményeket,tésztát és társait!
Egyet értek azzal,hogy 80%-ban a kaja és 20%-ban a mozgás tesz sikeressé egy fogyókúrát.
Én miután leadtam azt a huszon x kilót,azután álltam neki újból az edzésnek.Azóta heti 3-szor aerobicozom,2-szer súlyzós edzés,2 pihi nap,de akkor se mert a 2 fiam edzésbe tart!!Napi 5-szöri étkezés,amit ne úgy érts,hogy 5-ször teli pakolom a tányért és degeszre eszem magam,hanem a reggeli és az ebéd számít fő étkezésnek:a reggeli az legyen bőséges,az ebéd már valamivel visszafogottabb!
Tízórai:gyümölcs:alma,banán,szőlő...
uzsonna:joghurt,zabkorpával,búzakorpával vagy búzacsírával
vacsi:Szelet csirkemell vagy hal(természetesen nem rántva)zöldség körettel,de ha édesre vágysz este nem kell mindenről lemondani.Én van,hogy este megiszok egy fehérje turmixot,csokisat,karamellásat vagy epreset...
És természetesen napi 2-3 liter folyadék(ásványvíz,zöld tea,semmi cukros lötyi!!!)minimum!!!
ezzel a modszerrel én sosem voltam,vagyok éhes,pörög tőle az anyagcsere és gyorsabb a fogyás is!!!
87 kilóról fogytam le 65 kilóra.és most már izmosodok is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!